Arkadaşlar wd black sn7100 1TB aldım laptop pci express 4.0 destekliyor. İlkin format atıp o diske geçmeden önce diğer slota taktım ama o slot pci express 4.0 x2 şeklinde destekliyor yani vaat ettiği hızın yarısını vermesi gerekiyor ki verdi de (aşağıda x2 mevzusunun sslerini koyacağım) ssdyi 1...
hocam işte o adaptörün giriş yerinin adı var mı bir de ben hiç sıcaklık farkı göremedim oyunlarda ki cpu fanını tam fanın etkili olduğu yere kadar çektim yani
Arkadaşlar bu ürünü aldım (maalesef) hiçbir halta yaradığı yok da uyumsuz kablo göndermişler ve o girişin ne olduğunu hiçbir yerde bulamıyorum, uyumlu adaptör de bulamıyorum çevrede adaptörü yaptırabileceğim bir elektrikçi de yok bana yardımcı olur musunuz ayrıca garanti işe yarayan 17 inç...
Merhaba imza kısmındaki laptopu kullanıyorum normalde pcyi yerden epeyce yükselterek kullanıyorum ve fanları gayet güzel iş görüyor fakat squad gibi ağır oyunlar oynadığımda işlemci 100 dereceye dayanıyor biraz araştırma yaptım ve bu linkteki soğutucuyu buldum. Öveni de söveni de çok siz ne...
Beyler cs1.6da kulaklığı çıkarınca ses geliyor takınca gelmiyor yeni oldu niye oldu anlamadım çözüm bilen var mı ya da önerisi olan, sil yükle defalarca yaptım appdatadan her yerden temizledim yükledim yine olmadı steami yeniden başlattım pcyi yeniden başlattım yine olmadı
Merhaba, özellikle adamlarla karşılaştığımda msim 2000 üzeri değerlere çıkıyor ve FPS'im tam olarak 1'e düşüyor. Oyunla resmen bağlantım kopmuş gibi oluyor 2-3 saniye sonra geri geliyor ve çoktan ölmüş oluyorum. Adamlarla karşılaşmayınca ise random yerlerde 980+ ms ve 10 fps'e kadar drop...