BeroGreen isimli üyenin son içerikleri

1. BeroGreen

Yardım SSD vaad ettiği hızı vermiyor ACİL yardım

arkadaşlar acil yardım lütfen
  2. BeroGreen

Yardım SSD vaad ettiği hızı vermiyor ACİL yardım

Arkadaşlar wd black sn7100 1TB aldım laptop pci express 4.0 destekliyor. İlkin format atıp o diske geçmeden önce diğer slota taktım ama o slot pci express 4.0 x2 şeklinde destekliyor yani vaat ettiği hızın yarısını vermesi gerekiyor ki verdi de (aşağıda x2 mevzusunun sslerini koyacağım) ssdyi 1...
  3. BeroGreen

RTX3050 PC Çok kasıyor?

hocam ben de bakım yapacağım ne macun önerirsiniz
  4. BeroGreen

Yardım Zalman NS2000, bu usb girişi ne?

hocam çok teşekkür ederim Allahına gurban olayım senin
  5. BeroGreen

hocam işte o adaptörün giriş yerinin adı var mı bir de ben hiç sıcaklık farkı göremedim oyunlarda ki cpu fanını tam fanın etkili olduğu yere kadar çektim yani
  6. BeroGreen

AAAAAAAAAAAAA peki diğeri neye yarıyor hocam 5v 3 amper adaptör falan takmak lazım diyorlar
  7. BeroGreen

hayır hocam zaten usb a-a şeklinde takarak kullanıyorum ama 2 usbden güç alıyormuş ben o içinde yuvarlak delik olanı diyorum
  8. BeroGreen

görsel atmayı unutmuşum
  9. BeroGreen

Arkadaşlar bu ürünü aldım (maalesef) hiçbir halta yaradığı yok da uyumsuz kablo göndermişler ve o girişin ne olduğunu hiçbir yerde bulamıyorum, uyumlu adaptör de bulamıyorum çevrede adaptörü yaptırabileceğim bir elektrikçi de yok bana yardımcı olur musunuz ayrıca garanti işe yarayan 17 inç...
  10. BeroGreen

Türknet'e geçmeli miyim?

valla hocam 1 yıldan fazladır türknetteyiz bir sıkıntı yok 100 mb kullanıyorum 91 veriyor
  11. BeroGreen

Öneri Acil gaming laptop soğutucu önerisi

Merhaba imza kısmındaki laptopu kullanıyorum normalde pcyi yerden epeyce yükselterek kullanıyorum ve fanları gayet güzel iş görüyor fakat squad gibi ağır oyunlar oynadığımda işlemci 100 dereceye dayanıyor biraz araştırma yaptım ve bu linkteki soğutucuyu buldum. Öveni de söveni de çok siz ne...
  12. BeroGreen

Yardım CS 1.6 Kulaklık Takınca Ses Gelmiyor

Beyler cs1.6da kulaklığı çıkarınca ses geliyor takınca gelmiyor yeni oldu niye oldu anlamadım çözüm bilen var mı ya da önerisi olan, sil yükle defalarca yaptım appdatadan her yerden temizledim yükledim yine olmadı steami yeniden başlattım pcyi yeniden başlattım yine olmadı
  13. BeroGreen

Yardım CS2 oynarken 2000+ms bir anda yükseliyor ve fps 1'e düşüyor

Merhaba, özellikle adamlarla karşılaştığımda msim 2000 üzeri değerlere çıkıyor ve FPS'im tam olarak 1'e düşüyor. Oyunla resmen bağlantım kopmuş gibi oluyor 2-3 saniye sonra geri geliyor ve çoktan ölmüş oluyorum. Adamlarla karşılaşmayınca ise random yerlerde 980+ ms ve 10 fps'e kadar drop...
  14. BeroGreen

Yardım CD Yeri Olmayan PC'Ye CD Yeri Ekleme

"PC" yazıyor konu başlığında mesajları okumadım
  15. BeroGreen

Lossless Scaling düşük sistemde fpsi daha da düşürüyor

Bilmiyorum da Max 75tir
Geri