berrassen isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

bende mavi aldım ilk başta sonra siyahlı stoğa girdi değiştirdim 2 kasımdan beri sipariş tamamlandı diyor hiçbir güncelleme yok umarım gelir
  2. B

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

arkadaşlar cevapverir misiniz?
  3. B

GELİN ŞU AJ159 APEX in İÇİNE BAKALIM !

ne kadar
  4. B

3000 tl kulaklık önerisi

kral nasıl kulaklık ses kartı geliyor mu fotoğraf falan atabilir misin merak ediyorumda
  5. B

3000 tl kulaklık önerisi

kral geç yazdım ama aldın mı?
  6. B

Blackshark v2 alınır mı

wireless kullanamıyorum internete adaptör ile bağlanıyorum bu fiyat bandında bundan iyi kulaklık var mı?
  7. B

Blackshark v2 alınır mı

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-rz04-03230500-r3m1-blackshark-v2-esl-ed-fiyati,200889458.html bu kulaklık alınrı mı arkadaşllar?
  8. B

1400Tl 16gb ram önerisi

gigabyte h310m h anakarta sahibim 16gb tek slot ram bakıyorum önerisi olan varsa yazabilir
  9. B

Razer blackshark v2x kulaklık aliexpressde çok ucuz

aliexpressde fiyatı 1200 tl şuanda arkadaşlar vergi kargo ücreti ile birlikte boşu boşuna yazmayın kargo eklenirse 2000 olur diye, bu ürünler orjinal midir nasıl anlıycağım yardımcı olursanız sevinirim ürünün linki...
  10. B

Razer BlackShark V2X kulaklık alınır mı

hocam peki mikrofonu nasıl boğuk veriyor mu sesi youtubedeki videolar çok doğru gelmiyor bana önceki aldığım kulaklığın mikrofon testini youtubede izlediğimde çok iyiydi kendim deneyince nedense aynı sonucu alamadım iyi midir? mikrofonu?
  11. B

cloud core var dts ile geliyor o nasıl?
  12. B

en fazla 2000 tl param var üstüne çıkamam kaliteli kulaklık arıyorum önceliğim mikrofonu eğer iyiyse bunu alacağım sizce nasıl? veya önerileriniz varsa yazabilirsiniz
  13. B

gamenote h2002p kulaklık alınır mı

blacksharkv2x alacağım teşekkürler
  14. B

gamenote h2002p kulaklık alınır mı

ses kaydı atabilir misin reis ben fuxi aldım büyük hata ettim bende ya onu alıcam yada hyper x cloud
  15. B

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H3 Kulaklık İncelemesi

halletim onuda bunun mikrofonu çok boğuk ses veriyor nasıl halledicem
Geri