Arkadaşlar iyi geceler öncelikle,
Yeni SSD'Ye eski SSD'yi klonlamaya çalışıyorum AOMEI Backupper programında saçma sapan bir hata alıyorum halledemedim gitti.
Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
(Hata altta ss olarak var)
1681506292
İnternetten License Code buldum sorun halloldu. Konu...
Aynen öyle dostum. 4K Versem senin dediğin SSD'Yİ Alırdım.
Klonlama işine gelicek olursak. Bana biraz anlatabilir misin knk araştırayım SSD'yi alana kadar.
Kanka şimdi durum şöyle. Benim sistem zaten kuruluydu. Ekran kartına gücüm yetene kadar apu işlemci almıştım. 1 Sene falan geçti üstünden. Artık yetmemeye başladı. Şimdi bi piyasaya baktım sipariş verdim ekran kartını. Durum analizi yapayım dedim ona göre iade vs yaparız diye. Umarım...
Merhaba dostlar,
Ryzen 5 5600G işlemci ile RX 6700 XT 12 GB ekran kartının uyumlu olup olmadığı ve bilinen bir sorununun olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyorum. Bu konuda deneyimi olanlar veya bilgisi olanlar varsa, görüşlerini paylaşabilirler mi?
Ayrıca, herhangi bir öneri veya tavsiye...
Bulabildiğim rehber video bu
Valla knk max çıkacağın mhz'yi deneye deneye bulursun. Ama çok yüskeltmeye çalışma uzun ömürlü olsun. Benden tavsiye 3800 MHzde sıcaklık fazla yükselmezse 4000MHz dene. Daha yukarısına kendi bilgisayarım olsa yapmam.
Merhaba,
Ekran kartınızın detayında önerilen PSU'nun 850W olduğunu görüyorum. Bu öneri, sisteminizin tam kapasiteyle çalışması durumunda gereksinim duyulan güç miktarını hesaplar ve önerilen minimum güç kaynağı wattajını belirtir.
Sistem yapınıza baktığımda, 750W güç kaynağı seçmenin yeterli...
Çok uzattım biliyorum. Bir sorum daha olacak. Bios u güncellemem için herhangi bir işlemci kullanıp ondan sonra asıl işlemcimi kullansam olur mu? Bir sorun çıkar mı karşıma