benim de soyledigim farkli birseh yok fp kasa aldim almaz olaydim cunki neidigu belirsiz ramler ve psular kullanilmasina ragmen reklami yapildi sitemim bu
1784878922
tamamen ayniyiz bi iletisim numarasi verebilirseniz aksam eve gecince haberlesip birlikte kafa patlatalim
iade etme sansiniz varsa hic durmadan edin , benim 14 gunu gecti maalesef , birdaha donanim arsiv anlasmali urunlerinim yanindan bile gecmem kimse kusura bakmasin.
1784877345
mesela kolpa sıkabilen bi saticinin ne isi var hem bu forumda hem o youtube kanalinda demek hakkimiz degil mi ?
baslik hatali olabilir 70k verdigim sistemde bunlarla ugrasmak duygusal olarak da demoralize ediyor , iade sansim yok ben sehir disindayken geldi ve 14 gunu gecti , mail atiyorum ayni sorularla yanit veriyorlar , bi yardim destek yok . 70k borcla bi cop yiginayla ortada kaldim.
agacim cektim zaten cektim 6k ya cekince acilmiyor oyun diyorum sen okumuyor musun , 6k da acilmiyor 4.6k da fps dusuk aciliyir sabah beri ne anlatiyorum ben
6000mhz de calismasi gereken ram biosdan 6k ya alindiginda oyun direkt kapaniyor acilmadan ? expo kapatilik 4600 mhz de oyun aciliyor ama fps belirgin dusuk ve cw sesi var 6k mhz parasi verip aldigim sistemi 4600 de mi kullanmak zorundayim , olay sadece cw degil , bios anakart ve ram uclusunde...
kanka ilk defa pc kullanmiyorum biliyorum , ama bu sistem de problem var sistemde yoksa bile benimkinde kesin var normal bi bilgisayar degil kesinlikle
evet benim de sitemim ona abdullah abiyi hepimiz taniyoruz cusuyu tanimiyoruz ama o cusuya guvenip sisteme eklediyse bi bildigi vardir diyip aldik , ondan pismanim
expo ve ram frekans saglikli calismiyor sistem shut verip oyunu kapatiyir expoyu kapatim 4300 mhz de actigimda oyun aciliyor fakat fps dusuk
1784872536
oyunun acilmamasi expo acilip ramler 6000 e cikartildiginda oluyor yani calismasi gereken frekansda saglikli calismiyor 4300 de calisiyor o...