bertan17 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Donanim Arsivi F/P Sistem Aldim Almaz Olaydim.

benim de soyledigim farkli birseh yok fp kasa aldim almaz olaydim cunki neidigu belirsiz ramler ve psular kullanilmasina ragmen reklami yapildi sitemim bu 1784878922 tamamen ayniyiz bi iletisim numarasi verebilirseniz aksam eve gecince haberlesip birlikte kafa patlatalim
  2. B

yok ayni pc degil
  3. B

ayni sistemimi aldin cusu ramler ve dandik psu su olan
  4. B

su an istedeyim eve gidince denemelere devam edicem buraya da yazarim olup biteni , iyi kotu herkese cevaplari icin tesekkur ederim.
  5. B

iade etme sansiniz varsa hic durmadan edin , benim 14 gunu gecti maalesef , birdaha donanim arsiv anlasmali urunlerinim yanindan bile gecmem kimse kusura bakmasin. 1784877345 mesela kolpa sıkabilen bi saticinin ne isi var hem bu forumda hem o youtube kanalinda demek hakkimiz degil mi ?
  6. B

baslik hatali olabilir 70k verdigim sistemde bunlarla ugrasmak duygusal olarak da demoralize ediyor , iade sansim yok ben sehir disindayken geldi ve 14 gunu gecti , mail atiyorum ayni sorularla yanit veriyorlar , bi yardim destek yok . 70k borcla bi cop yiginayla ortada kaldim.
  7. B

agacim cektim zaten cektim 6k ya cekince acilmiyor oyun diyorum sen okumuyor musun , 6k da acilmiyor 4.6k da fps dusuk aciliyir sabah beri ne anlatiyorum ben
  8. B

kanka sen bi tedavi ol bence , cw ye inanmadigimi nerden cikarttin :D
  9. B

6000mhz de calismasi gereken ram biosdan 6k ya alindiginda oyun direkt kapaniyor acilmadan ? expo kapatilik 4600 mhz de oyun aciliyor ama fps belirgin dusuk ve cw sesi var 6k mhz parasi verip aldigim sistemi 4600 de mi kullanmak zorundayim , olay sadece cw degil , bios anakart ve ram uclusunde...
  10. B

kanka ilk defa pc kullanmiyorum biliyorum , ama bu sistem de problem var sistemde yoksa bile benimkinde kesin var normal bi bilgisayar degil kesinlikle
  11. B

ya pc acilirken bile dert klavye isigi geliyo gidiyo , yeniden baslatiyorum goruntu gelmiyor , tam bi bela bilgisayar
  12. B

anakart tarafindan geliyor ama tam nerden geldigini bulamadim , occt testi yaptim sorunsuz cikti
  13. B

evet benim de sitemim ona abdullah abiyi hepimiz taniyoruz cusuyu tanimiyoruz ama o cusuya guvenip sisteme eklediyse bi bildigi vardir diyip aldik , ondan pismanim
  14. B

ramlar cusu marka 1784873681 guncelledim
  15. B

expo ve ram frekans saglikli calismiyor sistem shut verip oyunu kapatiyir expoyu kapatim 4300 mhz de actigimda oyun aciliyor fakat fps dusuk 1784872536 oyunun acilmamasi expo acilip ramler 6000 e cikartildiginda oluyor yani calismasi gereken frekansda saglikli calismiyor 4300 de calisiyor o...
Geri