Besircik isimli üyenin son içerikleri

1. B

Palm grip mouse önerisi

Bütçe: 2-2.5k civarı Elimin boyutları 18.5-10.5, palm grip mouse arıyorum kablosuz olsun ve şarj edilebiliyor olsun yeter, günlük kullanım için alıyorum, yüksek hz değerlerine gerek yok.
  2. B

Çözüldü✓ Multi Frame Gen kaliteyi bozuyor mu?

Ana FPS 60 civarındaysa 2x framegen kaliteyi gözle görülür düzeyde hiç bozmuyor. Daha düşük fps'lerde bu "artifacting" denen çeşitli görsel sıkıntıları fark ediyorsunuz fakat bence 40-45 fps civarında dahi öyle aşırı rahatsız eden bir düşüş yok. Tabi bunlar 2x için geçerli 3x ve 4x bana hala...
  3. B

2 bin liraya mouse önerisi

Bütçe: Max 2-2.5k ama önerdiğiniz daha iyi bir şey varsa da esnetebilirim biraz Kablosuz olsun, usb kablosuyla şarj edilebiliyor olsun ve sade dursun oyuncu mouse'u gibi bir şey aramıyorum. Genel olarak günlük işler için kullanacağım rekabetçi oyunlarla aram yok o yüzden çok süper tepki süreli...
  4. B

Attack Shark X3 alınır mı?

Bütçe: 2000 civarı Gözüme güzel gözüktü bu model. Hem kablolu hem kablosuz özelliği var ve şarj edilebiliyor. Alınır mı? Rekabetçi oyun falan oynamıyorum bu arada genelde günlük kullanım için alacağım ve yanında taşıyacağım bol bol.
  5. B

Hepsiburada'dan alınan laptop iade edilebilir mi?

Bu istediğime daha yakın bir model olsa da inceleyen kişi adam akıllı bir şey göstermek yerine oturup DLSS anlattığı için istediğim bilgileri alamadım şahsen. Pilde de zaten 15 saat boyunca oyun oynama amacım yok ama her şeyi kıstığımda da gündelik işleri yaparken en az 6-7 saat gitmesini...
  6. B

Benim seçtiğim modelin incelemesi yok ne yazık ki. İncelemesi olan modellerde de intelin çok güçlü ve çok watt çeken farklı bir işlemcisi bulunuyor, o modellerde de gördüğüm kadarıyla ısınma sorunu var biraz. Emin olamıyorum o yüzden bu Ryzen'lı modelde de ısınma sorunu olur mu ya da pil yeteri...
  7. B

Okuman var mı kardeş? Bu modeli internette test eden bir kişi bile yok, bu yüzden ürünü ben kendim alıp test edeceğim ve eğer termal değerlerini ya da pil süresini beğenmezsem geri iade edeceğim. Amacım 90 bin liraya bilgisayar alıp bir iki saat oyun oynayarak geri yollamak değil. 1752958784...
  8. B

Merhabalar hepsiburada üzerinden satıcının da kendileri olduğu bir laptopu beğenmiştim fakat internette ürünün bir incelemesini bulamadığım için bilgisayarı kendim alıp termal değerlerini vs. test etmeyi düşünüyordum. Ancak müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bana ürünün sadece kutusu...
  9. B

Hp omen max 16 5070ti alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-max-16-ak0008nt-amd-ryzen-ai-7-h-350-32gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-bq1y2ea-p-HBCV00008X7JP6?ftid=a7kz2hgc3o7mv69i&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=infl...
  10. B

9070xt'li bu sistem iyi mi?

Sanırsam seçtiğim PSU ile bu kart uyumlu değil, o yüzden pas geçtim onu
  11. B

Onu düşündüm de arada 1700 lira fark var, bir de onu alırsam neden 600 lira daha verip 7700x almayayım diye düşündüm. Böyle böyle de büyük ihtimal en son 7800x3d'ye falan kayacaktım o yüzden bir yerde dur demek zorundaydım kendime.
  12. B

Kendim şöyle bir sistem topladım. Amacım fiyatı 60k hiç olmadı 65k altında tutmak. Eğer çok gerekli olursa CPU'yu değiştirebilirim onun dışında GPU markası değişebilir fiyat farkına göre. CPU: Ryzen 5 7600x GPU: Powercolor RX 9070XT Reaper Anakart: MSI Pro B650-S Wi-Fi CPU Fanı...
  13. B

Taşınması kolay gaming laptop önerisi

Merhaba yeni gaming laptop bakınıyorum. Taşınması kolay, hafif ve ince olan aynı zamanda yeni oyunları da rahat açabilecek bir gaming laptop arıyorum. Asus'un ROG Zephyrus modelleri aradığım kriterler için uygun gibi gözükse de fiyatı biraz pahalı geldi, bu yüzden ona benzer önerebileceğiniz...
  14. B

1500 lira bandında kulak içi kulaklık önerisi

Yok hocam cihaz Xiaomi. O dediğiniz cihaza da baktım biraz youtube'da falan çok övülmüş ama hepsinin işbirliği olması ve hiç duyulmamış bir marka olması şüphelendirdi biraz. Kendi deneyiminiz var mıdır, varsa nasıl?
  15. B

1500 lira bandında kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba, müzik video vs. dinlemek için kulak içi kablosuz kulaklık bakıyorum. Ses kalitesi uygun olsun ve uzun süre sıkıntı çıkartmasın mümkünse. Bütçe 1500 lira civarında ama fiyatına değer dediğiniz daha ucuz veya pahalı bir ürün varsa onlara da açığım.
Geri