yakında ekran kartını degistirmeyecegim amazaten normalde 1080 oynadıgım oyunları yine 1080 de oynarım kaldırabilecek oyunlarda 2k deneyimlerim diye planlamıstım? dlss falan 60+ verir diye dusunuyorum?
Sizin paylastıgınız mı bu linkteki mi ? https://www.itopya.com/gamebooster-gb-24f165ff-238-160hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30372
Neyse parasi hallolcaksa verelim parasini demistik ancak dedigim gibi hala servis falan diye dolandiriyorlar lafi. Ekran karti ssd ramler ve muhtemelen islemci (amerikaya gonderildiginden bahsettiler) sikintisiz diye servis raporu verildi. Ben de thh ile ugrasmamak icin tamam odeyelim de...
15 haziranda vatan bilgisayardan satin aldigim hazir sistem yaklasik 3 hafta sonra bana teslim edildi. Ekran karti montajini yaptiktan sonra horuntu alamadim. Subeye götürdüğümde ekran karti arizali olabilir diyerek servise gonderildi ve yaklasik 2.3 hafta sonra ariza yok diyerek geri...
aynı sistemi vatandan 15 haz tarihinde aldım. 26kya. 3 haftada kargoladılar. ekran kartı arızalı cıkınca servise gonderdik. 2 hafta sonra geri geldi tatildeydim dün teslim aldım. yine arızalı diye tekrar gonderdiler. vatandan yaptıgım son alısveris olabilir.