beskazalichinese isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 5399 TL

yakında ekran kartını degistirmeyecegim amazaten normalde 1080 oynadıgım oyunları yine 1080 de oynarım kaldırabilecek oyunlarda 2k deneyimlerim diye planlamıstım? dlss falan 60+ verir diye dusunuyorum?
  2. B

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 5399 TL

5060 için alınır mı? halihazırda 240hz fhd 27 inç kullanıyorum
  3. B

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

Sizin paylastıgınız mı bu linkteki mi ? https://www.itopya.com/gamebooster-gb-24f165ff-238-160hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30372
  4. B

Vatan Sıfır sistem Arıza ve Servis Sorunu

yapacak bir şey yok. bundan onceki tecrubelerimde sorun yasamadigim icin tekrar tercih etmistim ama bundan sonra tekrar dusunecegimi sanmiyorum
  5. B

Neyse parasi hallolcaksa verelim parasini demistik ancak dedigim gibi hala servis falan diye dolandiriyorlar lafi. Ekran karti ssd ramler ve muhtemelen islemci (amerikaya gonderildiginden bahsettiler) sikintisiz diye servis raporu verildi. Ben de thh ile ugrasmamak icin tamam odeyelim de...
  6. B

ekstra para odeyecegiz. ama hala net bir cozum sunulamadi
  7. B

15 haziranda vatan bilgisayardan satin aldigim hazir sistem yaklasik 3 hafta sonra bana teslim edildi. Ekran karti montajini yaptiktan sonra horuntu alamadim. Subeye götürdüğümde ekran karti arizali olabilir diyerek servise gonderildi ve yaklasik 2.3 hafta sonra ariza yok diyerek geri...
  8. B

Esim olmayan cihaza esim desteği adaptoru yardım arkadaşlar

Boyle bisey varsa cok iyiymis yalnız. Yurtdısında 5000tl ödemeyeyim diye 75000tlye telefon almıstım bu daha mantıklıymış (y)
  9. B

Kaspersky Premium Ortak Arıyorum

Merhaba, Kaspersky Premium 10 cihaz 1 yıl için satın aldım VPN dahil. İlgilenen varsa 1 yıllık 75TL'den ortak arıyorum.
  10. B

Steam profiline istediğimiz fotoğrafı koyma

Steam Çizim vitrini ile yapılıyor sanırım. İnternette rehber bulabilirsin. kısaca anlatayım: profil - çizimler - çizim yükle soonrasında : profili duzenle - sergilenen vitrrin - cizim vitrini- oradan yukledigin fotografi sec. tahminen bu sekilde
  11. B

İ5 12400f+rtx 5060 25k'ya alınır mı?

aynı sistemi vatandan 15 haz tarihinde aldım. 26kya. 3 haftada kargoladılar. ekran kartı arızalı cıkınca servise gonderdik. 2 hafta sonra geri geldi tatildeydim dün teslim aldım. yine arızalı diye tekrar gonderdiler. vatandan yaptıgım son alısveris olabilir.
  12. B

1 yıldan fazladır sorunsuz kullandığınız klavyeleri yazar mısınız ?

razer blackwidow ultimate 2016 sanırım modeli bu. 7 yıl sonunda gram sıkıntı yoktu basmalarda .. akko 3084b galiba modeli onu da 1 yıldır kullanıyorum
  13. B

🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

ben oneririrm ma10 r50i falan da kullandim onlardan daha iyi bence. kargoda sikinti yok
  14. B

🔥İndirim Soundpeats Air 4 Pro 1235TL (Yurt dışı)

evet 1 haftadir kullaniyorum
Geri