Teşekkür ederim.
EDİT---
FAILURE_BUCKET_ID: IP_MISALIGNED_EasyAntiCheat_EOS.sys
Anladığım kadarıyla ben Rust Oyunun EasyAntiCheat hile koruma yazılımdan dolayı mavi ekran yemişim.
Merhabalar, sistemimdeki işlemci ve ekran kartı'nı güncelleyeceğim. Bu arada Psu bozulduğu için onu da güncelleyeceğim. Gerekirse anakartı ve sıvı soğutucu da değiştirebilir / alabilirim. Bana bu konuda parça önerileri yapabilir misiniz? Ayrıca ekran kartı makismum 4060 ti olarak tavsiye...
Merhabalar, Msi Mag Forge M100r modelinde bir kasam var. Fan ledleri bir süredir çalışmıyordu yeni farkettim. Kabloları tek tek kontrol ettim hepsi bağlantılı bir problem yok. İnternette araştırma yaptım bir şey bulamadım. Biraz önce şans eseri led bağlantılarının yapıldığı kartın güç kablosunu...
Ben sorguladım. Şuan için bir kargolama olmamış.
1681307037
Şunu da ekleyeyim. Arkadaşım 01.04.2023 22:23 tarihinde sipariş vermişti. Onun bilgisayarı 11.04.2023 17:15'te kargolandı. Ben 01.04.2023 22:48 bu tarihte sipariş verdim. Eğer sırayla gidiliyorsa, bugün mesai sonuna kadar verilir diye...
Bazen kargolarda mesaj sadece dağıtıma çıktığında geliyor. Ondan dolayı öyle söyledim. 3 gündür her gün bugün kargolanacak diyorlar öyle söylemeseler sorun olmaz aslında ama işte :) Beklemekten başka çare yok.
Merhaba msi mag forge m100r kasa aldım. kasa da toplam 4 adet 3 pin fanlar var. anakartım msi b450m-a pro max olduğu için bir tane sys fan girişi var. fan çoklayıcı aldım aynı zamanda hızlarını da kontrol edebilmek için...
Be quiet markasının 4 adet fanını sipariş ettim. kasa aldığımda da fanlarla birlikte geliyor genelde. Boşa fazla para harcamak istemiyorum. Önerebileceğiniz kasalar var mı acaba? Kasa içerisinde psu ve fan olmazsa çok iyi olur gerçekten.