bestrockn isimli üyenin son içerikleri

1. B

Mavi Ekran Mavi Ekran ( dump içinde )

Teşekkür ederim. EDİT--- FAILURE_BUCKET_ID: IP_MISALIGNED_EasyAntiCheat_EOS.sys Anladığım kadarıyla ben Rust Oyunun EasyAntiCheat hile koruma yazılımdan dolayı mavi ekran yemişim.
  2. B

Mavi Ekran Mavi Ekran ( dump içinde )

5 6 Dakika önce bende yedim, bir alakası var mı bilmiyorum. İzin verirsen bende buraya ekleyebilir miyim?
  3. B

Msi Mag Forge M100r Fan Ledleri çalışmıyor

Maalesef hayır, ama dediğim gibi bilgisayar açıkken kabloyu çıkarıp taktığımda bilgisayar kapanana kadar düzeliyor.
  4. B

Sistem Parça Değişikliği Önerisi Ve Uyumlulukları Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Merhabalar, sistemimdeki işlemci ve ekran kartı'nı güncelleyeceğim. Bu arada Psu bozulduğu için onu da güncelleyeceğim. Gerekirse anakartı ve sıvı soğutucu da değiştirebilir / alabilirim. Bana bu konuda parça önerileri yapabilir misiniz? Ayrıca ekran kartı makismum 4060 ti olarak tavsiye...
  5. B

Windows search çalışmıyor

Evet bende de çalışmıyor forumlara bakarken bir çok kişide çalışmadığını gördüm. Güncelleme ile alakalı demek ki.
  6. B

Msi Mag Forge M100r Fan Ledleri çalışmıyor

Merhabalar, Msi Mag Forge M100r modelinde bir kasam var. Fan ledleri bir süredir çalışmıyordu yeni farkettim. Kabloları tek tek kontrol ettim hepsi bağlantılı bir problem yok. İnternette araştırma yaptım bir şey bulamadım. Biraz önce şans eseri led bağlantılarının yapıldığı kartın güç kablosunu...
  7. B

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Ben sorguladım. Şuan için bir kargolama olmamış. 1681307037 Şunu da ekleyeyim. Arkadaşım 01.04.2023 22:23 tarihinde sipariş vermişti. Onun bilgisayarı 11.04.2023 17:15'te kargolandı. Ben 01.04.2023 22:48 bu tarihte sipariş verdim. Eğer sırayla gidiliyorsa, bugün mesai sonuna kadar verilir diye...
  8. B

Bazen kargolarda mesaj sadece dağıtıma çıktığında geliyor. Ondan dolayı öyle söyledim. 3 gündür her gün bugün kargolanacak diyorlar öyle söylemeseler sorun olmaz aslında ama işte :) Beklemekten başka çare yok.
  9. B

Kargolandı mı sizin sipariş hocam? Acaba kargoya verildi de hepsi durum değişiklikleri mi yapılmadı.
  10. B

Jbl kulakligin orjinal oldugu nasil alasilir

Kulaklığın şarj kısımlarından birinde model numarası yazar. Kutusundaki model numarası ile karşılaştırın.
  11. B

Benimde 22:48 hala verilmedi maalesef. Bu hafta verilir artık bekliyoruz.
  12. B

Fan çoklayıcı ile fan hızı kontrol etmek

Merhaba msi mag forge m100r kasa aldım. kasa da toplam 4 adet 3 pin fanlar var. anakartım msi b450m-a pro max olduğu için bir tane sys fan girişi var. fan çoklayıcı aldım aynı zamanda hızlarını da kontrol edebilmek için...
  13. B

vento vg05f Sıvı soğutucu sığar mı?

Be quiet markasının 4 adet fanını sipariş ettim. kasa aldığımda da fanlarla birlikte geliyor genelde. Boşa fazla para harcamak istemiyorum. Önerebileceğiniz kasalar var mı acaba? Kasa içerisinde psu ve fan olmazsa çok iyi olur gerçekten.
Geri