BéTo isimli üyenin son içerikleri

1. BéTo

7800x3d - 9070xt donma sorunu

Gpu ölçekleme aç veya kapa, renk derinliğini değiştir dene. 8bpc çözebilir.
  2. BéTo

Öneri Scyroxmu yoksa kablolu razermı

Scyrox tabii ki (y)
  3. Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.

Reply to question by 'BéTo' on the classified ad 'Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.'

Hayır. Zaten detay sormadılar ki. Açılan ürün hijyen gereği iade edilmez falan diye mail attılar.
  4. Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.

Reply to question by 'BéTo' on the classified ad 'Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.'

Ben kolda sorun yaşamadım. Öyle olsa değişirlerdi. Kolu rahat kullanamadım. Xbox rahatlığını vermedi bana. Bu yüzden değişim kabul etmediler. Bundan önce aynı sorunu Gamesir'de yaşadım ama Amazon şak diye iade aldı. Ben daha Wraith'den ürün almam mesela.
  5. BéTo

Hz kendi kendine düşüyor.

120hz tv de kullanıyorum pc'yi. Amd 9070xt ekran kartım var. Windows ayarlarında 120hz seçili ama bazen uygulama açıp kapatınca ve genelde oyunlara girince hz düşüyor. Ayarlardan bakınca yine 120 yazıyor ama fare hareketlerinden, oyundaki akıcılıktan net anlıyorum. Ayarı 60hz yapıp onaylıyorum...
  6. Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.

Evet şarj standı mevcut. Rize'deyim. Nasıl alacağınıza bağlı fiyat değişebilir.
  7. Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.
    Satılmış

Satılık Atk Battle Axe Pro sıfırdan farksız.

Kolu 14 eylül'de sipariş verdim, 17 eylül'de elime ulaştı. Çok kaliteli analoglar, rgb falan gerçekten tam pro kolu ama ben bir türlü rahat edemedim. 2 gün 1'er saat denedim ama elime tam oturmadı. Kısacası sıfır, garantili, kutulu, dongle, şarj cihazı ve ekstra stickleri ile satıyorum. Siteye...
    1,900.00 TRY
  8. BéTo

9070 XT EKRAN KARTI AYARLARI

Kendi ekranına göre deneme yanılmayla ayarları oturtup dışa aktar.
  9. BéTo

❌İndirim Bitti! Razer Hammerhead HyperSpeed 2500tl

Ben 100% yaptıktan sonra 2-3 saat eşit kullandım. Biri 63%, diğeri 61%'di. Bende sorun çıkmadı. Tek sorun her şey telefonla oluyor. Pc için aldım, şarjını bile göremiyorum.
  10. BéTo

Tam şarj yapıp denedin mi? Benimde sağ hemen bitti ama solu takmadım kulağıma belki ondan. Tam şarj yapıp deneyecem.
  11. BéTo

Ee bunu da vatan gönderiyor? Neden şüphelendiniz ilkinden? Bende iptal etsem mi?
  12. BéTo

Yardım GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Bugün Gamesir Supernova aldım. Çok beğendim. Tüm tuşları Xbox dan daha kaliteli ve sessiz. Senin dediğin de öyledir sanırım.
  13. BéTo

❌İndirim Bitti! Western 2TB WD BLACK SN850X , 6599 TL

Peşin fiyatına 6 taksit çıkmıyor bende? Tamam kartım uymuyormuş.
  14. BéTo

Çözüldü✓ 7800x3d için anakart karşılaştırması

Anakart fps'i etkilemez. Başka şeyleri etkiler. Hele sadece lol oynayan birini hiç etkilemez :blobdance:😂
Geri