hocam boyle oyunlarda cok admin gormedim eğer admin gibi bir muhabbet var ise daha fazla yapmayın çünkü eğer farkedilirse ban yiyebilirsiniz
ama ban yemediyseniz bence tadında bırakın yapacağınızı yapmışsınız zaten artık geri döünüşüde yok ama daha cok yapmayin cunku bu yakın zamanda keşfedilir...
hocam suvların çoğu kamyonet geçiyor ya toyota corollaya yeni yay taktırsanız biraz daha havaya kalkabilir
1723468796
hocam su aralar cok ceza yaziliyor bizde transporter var 2015 model her dakika hız cezası yiyip duruyorur su anda 3 4 tane 1500 liralik cezamiz var
aklımda
https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb870l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-p-743155405
bu klavyeyi almak var cunku sadece 1000 tl gibi bir bütçem var
daha 1 sene oncede havitin urunleri asiri populer olmustu oradan aklıma geldi ne dersiniz alınır mı? ?
arkadaşlar düşünüp taşındıktan sonra rival 3 ü almaya karar verdim lod sorunu beni cokta korkutmadi ben zaten alisigim su anki mousemdede lod var fps oyunları oynadığım için sensörü daha iyidir diye aldım ve elim büyük olduğundan dolayı katar proyu tercih etmedim mouse geldikten ve kullandıktan...
ya su anki mousem igrenc ama fiyatlar anlık artmış gibi beklesem düşermi diyorum ama bu seferde digerlerinin fiyati artabilir kafamda deli sorular gercekten 5 gun once bozulsaydi mousem ss prime alabilirdim cok sinir bozucu bu anlik fiyat artislari
valla bu biraz zor hocam 1343 tl cobra artık indirime girse bile 550 tl indirime girmesi lazim imkansız gibi birsey mouse piyasasi bu ağustosta fena arttı aklımda rival 3 ve corsair katar pro var
valla hocam 1 2 baktığıma göre güvenilir diyor insanlar bazen yamuk satıcılar çıkıyormuş ama kinguin ilgileniyormuş bu forumdada güvenilir demişler gerisi size kalmış bir durum
1723253108
zaten satıcıda güvenilir diyor artık siz bilirsiniz
hocam bu mousede küçük orta el için diyorlar elim 20 x 10 benim biraz büyük
1723249979
ağzı
klasik türk halkımız ya 700 tlden stokları bitirip olmayınca 1300 tl yapmislar canim milletim :)
1723250216
hocam bir kaç arkadaşımdada rival 3 var ya rival 3 ya bunu alacağım daha çok fps oyunları...