w1 almayı dusunuyorm kendi markaları sorun yaratmazlar gibi ama simdi baktım dex ve düz superlight 2 5700e düsmüs siz olsanız bu fiyatlarda ne alırdınız tesekkurler
mediamark vatan gibi taksit yapabilecegim bi yerden mouse önerir misiniz farem ölmek üzere scroll sıkıntısı olmayan kronigi olmayan güzel bir fare arıyorum bütcede biraz esnegim taksitle alıcagım icin cok önemi yok abartı olmadıgı sürece tesekkurler
Sadece wraith sitesinde satılıyor ordan almak istemiyorum hocam sikayetleri görünce icime sinmedi
1773689800
Yok mu önerisi olan taksit yapılıyor olması önemli pesin ödemek istemiyorum
Viper v3 almayı düşünüyordum ama içime sinmedi tekerlek sorunu varmıs dv4 olanda yok sanırım ama o 8500tl falan superstrike yeni var mı sorunu bilmiyorum ama o da 10k bunlara bu kadar para vermeye değer mi mediam vatan amazon gibi yerlerden almak istiyorum diğer sitelerde sorun yaşamaktan...
bunu almayı düşünüyorum kronik bir sorunu var mı diger yerlerde 9k falan 2. el falan degildir degil mi alınır mı sizce bu fiyatlara baska oneriniz var mıdır
point veriyor paket veriyor 6000 point mesela 50 dolar oyle avantajları var ultimate team girmiceksen standart al gec ben 4 yıldır standart alıp geciyom ultimate kastıgım halde toty surumu aslında standartla aynıydı indirimi bitmis
bu ay 200den 1000e geçtim ben asırı fark ediyo 100gb oyun 13dk kesinlikle gecmelisin. iss olarak bence en uygunu hangisiyse ona gec cok onemi oldugunu dusunmuyorum