Bu indirimi kötü ama denk gelirsen hem money indirimli hem 2 al 1 ödelerde çok güzel ürünler bulabiliyorsun ayrıca dondurmalarda da hem money indirimli hemde 500e 250 indirim çok sık yaptılar baya ucuza yedik bu yıl külah parasına maraş usulü aldım sürekli. Mesela geçen hafta sürmelik ürünlerde...
Ben oem almıştım bazen daha uyguna gelebiliyor ama genelde parçaların yarısını değiştirmek istiyorsun. Ben kasasından sıvı soğutucuya , ramden ssdye anakarta kadar hepsini değiştirmiştim yine de piyasa fiyatından uyguna denk gelmişti. Rust için en az 32 ram ve x3d işlemci çok işini görür ekran...
Pahalı daha uyguna bulunabilir takipte kal bende rust için imzada ki sistemi topladım mouse klavye kulaklık vardı monitör ve kasa için 90k harcadım rustı da 4k da oynuyorum 700+ popta 125 civarı fps alıyorum ama görsel şölen tavsiye ederim
benim de ihtiyacım var koltuğa sandalye de oturmaktan sıkıldım :D titanseat'e mail atmıştım geçenlerde biz forumdaşlara %10 indirim ayrıca özel günlerde ekstra indirim yapabileceklerini söylemişlerdi. gün içinde bir mail daha attım eğer bayrama özel daha da indirim yaparlarsa hemen konu açacağım...
benim de koltuk ihtiyacım var, titanseat markasına mail attım bugün biz forumdakilere fiyatta yardımcı olur musunuz diye %10 ve özel günler için ekstra daha indirim yapabileceklerini belirttiler. yeni bir mail gelirse konu açıp paylaşacağım kaliteli ürünleri ve iyi bir müşteri hizmetleri...
süpürgelerde çok ucuzmuş annem istiyordu telefonla arasak alabiliyormuyuz mağazaya gitmeden? birde demo telefon almak mantıklı mı tecrübesi olan varmı? şuan ki telefonum yurtdışı yedek olarak bir tanede demo alayım dedim fiyatı görünce :D