Bios tuşu f2, aynı sistemi aldım benim ki de problemli direk bios giriyor ama pc açılmıyor bir kaç ayarla oynayınca açılacak gibi oldu onda da dondu ekran kartı arızası gibi sanırım bios f2 de güncellenmemiş ondan şimdi eski pcyi tekrar kurup f4 indirip güncelleyeceğim anakartı inşallah düzelir...
valla her ay değil her gün farklı fiyatlar gördüğümüz şu günlerde bu kadar taksitle alınabilmesi harika beğenmediğiniz donanımlar olursa da satıp değiştirir beğendiğinizi koyarsınız 5070 ve 5060ti li sistemler güzeldi adam bir de forum için 2k daha çek tanımlatmış mis valla.
21k ya 2 hafta önce yd kayıtlı 15t 512 rose gold aldık anneme 70 yaşında kendisi kamerası , ekranı , tasarımı çok güzel. 14t pro alacaktık aslında ama bunu daha çok beğendi çok güzel telefon tavsiye ederim memnun eder eğer bütçeniz uyarsa kesinlikle 15t proya da göz gezdirin.
senin bütçene en uygun 9060xt ve 7500f li bir sistem alman olacaktır bu hafta 35 40 bandında sistemler olacaktır bekleyin ve onu alın daha uzun ömürlü ve daha yüksek fpsler ile kullanırsınız o da olmazsa 2. el 9060xt li bir sistem bakın işinizi fazlasıyla görecektir.
valla kasım ayında 3 hafta sistem aradım daha ucuza gelir dedikçe her hafta fiyat arttı. yeni zamlardan bahsediliyor çok geciktirmeyin lazımsa 1 haftaya kapın bir sistem. geçen hafta topladığım sistem 94e 4k monitörle aldım şuan 120k saçmalık bakalım yılbaşından sonra neler göreceğiz.
https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/taichi-v2-amd-sistem-tavsiyesi-ryzen-7-7800x3d-gigabyte-amd-radeon-rx9070xt-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-2400mm-sivi-sogutucu
alternatif olarak bakabilirsiniz
yani bütçe probleminiz yoksa tabi ki oled almalısınız 1 kere oled kullandığınız da başka monitör kullanamazsınız derler (parasızlık henüz alamadık) benim önerim biraz daha fiyat performans :) 3te 1 fiyatına bu arada film ve youtube izleyen biriyseniz ultrawide çok önermiyorlar bu benim için...
geçen hafta 9070xt ve 7800x3d li sistem alıp 4k mı olsun 2k mı yok oled mi ips mi derken (genelde pcyi kapatmam 24 saat açık tutarım) aşağıda ki monitörü aldım henüz gelmedi ama 4k olarak fiyatı uygun geldiği için aldım forumdan bu işlerin üstadı tayfun hocama sorduğumda alınır uygundur demişti...
bilgisayarınız 4k kaldırırsa şöyle bir monitör var 15bin'e kontrol edin isterseniz, geçen hafta bir kaç kişi aldık forumdan henüz gelmedi ama 4k ve 2k da 160hz 1080p de 320hz veriyor özellikleride güzel gözüküyor...