beyazsakal52 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Android Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

https://amzn.eu/d/0397Aqno hocam s25+ full sarj desteği için bunu almayı düşünüyorum gereksiz mi sizce bu fiyata attığınız ürünlerin stoğu kalmamış
  2. B

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

vpn ilede denedim olmadı yinede sağol ilgin için
  3. B

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

İndirim kodu olan var mı acaba
  4. B

🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Bizimde fındığımız var fındık ezmesi yapmayı düşünüyorum makina alıp katkı maddesi koymadan sporculara özel tutar mı acaba fıstık kadar ucuz değil ama daha sağlıklı
  5. B

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Daha güvenilir marka istiyorsan Hepsiburadada fulltech var 1100 TL
  6. B

🔥İndirim Poco F8 Ultra 16/512 59.999tl

Poco x8pro ve promax gelicek beklenmeli oyun için telefon arayanlara
  7. B

🔥İndirim İphone 17 256gb sis mavisi 75.199 tl

Önbelleklemeyi açınca bir çok streaming platformundan iyi çalışiyor kapalıysa bir dene hocam
  8. B

Hocam amacım sizinle tartışmaya girmek değil yanlış anlamayın soru sormuşsunuz izah ettim isteyen verir isteyen vermez kaldı ki durumumda olmayabilir vermemeyi tercih ediyorum 15 20 platform var her ay bunlara para vermemek için Android ekosistemini tercih ediyorum iPhone parası olana büyük...
  9. B

iPhone kullanıcısı YouTube premium kullanmak zorunda reklam izlemek istemiyoraa ben vanced kullanıyorum reklamsız dizi film izliyorsan Netflix vb plafformlara abone olman gerekiyor ben stremiodan izliyorum oyunları apk olarak indiriyorum vermiyorum kısacası 1772191453 Apple kullanıyorsan normal...
  10. B

Stremio, Vanced, Duolingo vb şeylerden bahsediyorum
  11. B

Apk fanboy olmasam açık ekosistemleri olsa iPhone alırdım Değer düşmemesi trde güzel bir olay ama bir dünya aboneliklerede o kadar para yetiştiremem
  12. B

🔥İndirim PG27UCDM 4K 240Hz Oled 48.590₺(Amazon Depo)

5070ti 9700x sistemim var 4k önerir misiniz?
  13. B

🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Kağıt üzerinde 7100 mah güzel ama batarya testlerinde diğer telefonlardan maks 30 40dk daha süre veriyor Çinliler optimizasyon işini hala çözemediler
  14. B

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Mouse pad Alınır mı? kullanan var mı
Geri