Bu kampanyalara katıldıktan soran Bybit TR uygulamasını telefona indirip görüntülü görüşme ile hesabınızı doğrulayın. Görüntülü görüşme sonrası üzerinde isminiz ve açık adresiniz olan bir belgenin (fatura, ikametgah gibi) resmini de göndermeniz gerekiyor. Bu belge varsa görüntülü görüşme sonrası...
Mogesemidir ne boktur boktan bir ithalatçı boktan bir klavyeyi tüm foruma kitledi forum satıcı referansçı kaynıyor şüphe etmek iyidir bacağınızdan asılmayın malum tek asılıyorsunuz
Hyper x cloud alpha kablosuz kullanıyorum açma kapama tuşunda kronik sıkıntı var kendi kendine bazen ses yükseliyor mouseda da aynı şeylerin başınıza gelebileceğini bilerek alın onun haricinde kulaklıktan ve ürünlerinden memnunum markanın
Zamanında türknet 100mb aldım 1 2 sene kullandım bu süreçte ama nasıl mail yağmuru yaptıysam forumlarında vb. Fiber getirdiler 1000e 1000 100de iyiydi yıllarca 8 kullanınca ama 1000 Baska bir boyutta allem ettim kallem ettim adamlar o kadar altyapı getirdiler tüm binayı türknete geçirdim diğer...
Bizimde fındığımız var fındık ezmesi yapmayı düşünüyorum makina alıp katkı maddesi koymadan sporculara özel tutar mı acaba fıstık kadar ucuz değil ama daha sağlıklı