beyfendi06 isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Ram tek slot o yüzden tam performans alamıyor olabilirsiniz bütün incelemelerde ramı çift slot yapmanız öneriliyor tam performans için
  2. B

🔥İndirim ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless NX 5049TL-889TL=4160TL

Bende cashback kampanyasıyla yaklaşık 2 sene önce almıştım. Tek sorun cashback çok geç geliyor benimki 45 gün sonra gelmişti
  3. B

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

35k olan 5070ti model hangisi link var mı?
  4. B

🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

bu konudaki kutu içeriği diğerini bilmiyorum
  5. B

Soldaki hyperspeedde usb dongle var ama sağdaki model bu konudaki gibi ayrıyetten içerisinde usb olmayan modeli direkt dongle bağlanıyormuş, bunu söyleyen arkadaş söyle bi görselle konuyu aydınlatsaydı uğraşmazdık anlamaya
  6. B

Bence o arkadaş 8k dongleı kabloyla yakınlaştırmayı anlatmaya çalışmış kutu içerisindeki 1k usb dongledan haberi yok öyle bi yorum yapmış
  7. B

Bende onu diyorum hyperpolling kabloyla çalışıyor 8k falan dediler ama anlam veremedim Böyle bi yorum gelmiş bunu anlamaya çalışıyorum
  8. B

Fotoğraftata ayrıyetten mouseın 1klık ubs dongle ı olduğu görünüyor şu 8k dongle olmadan çalışmıyor diyen arkadaşlar bi açıklayabilir mi neye göre konuşuyolar acaba onu anlamadım biraz saçma geldi söyledikleri kafa karıştırıyorlar
  9. B

8k dongle ayrı kutuda mouse un kendi kutusunda ayriyetten usb dongle ı çıkıyor diye biliyordum sipariş vericektim şimdi
  10. B

Nasıl yani 8k dongle çıkmıyor mu yanında?
  11. B

❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

32" Odyssey OLED G8 4K 240 Hz Gaming modelini almıştım ekran mosmor göründüğü ve renkler turuncu oldugu için iade etmiştim şanşımı indirim varken bide bu modelde denemek istedim '27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü' ekranda ne bir morluk nede renklerde turunculuk var resmen...
  12. B

Logitech Superlight pro x tekerlek ve garanti problemi

Aynısı benim başıma geldi sonuç ne oldu tam olarak ne yapmak gerekiyor?
  13. B

CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI KASA + 750W 80PLUS 4599 TL

İçindeki psu özellliklerini nasıl öğrenebilirim? 9070xt li sistem için 750w yeterli olur mu, bunu almalı mıyım önerir misiniz?
  14. B

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

4k 32nch modelini almıştım bende mi problem var diye düşünüyordum mat ekran arada turuncu bir perde varmış hissi yaratıyor o yüzden iade ettim parlak panel bi oled arıyorum
  15. B

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Bu modelde 360hzlik gibi qd-oled ve mat ekran var mı
Geri