Yani psu anakart ve işlemciye kule tipi soğutucu alınacak peki sizce değer mi ve ne kadar masraf açar bana önerebileceğiniz ürünler var mıdır bilgisayar tamir yerine götürsem daha mı iyi olur sök tak yapabilir uğraşırsam tabi ama farklı bir sıkıntı çıkartır mı bunları değiştirsem ondan...
az öncede mesela pc boştayken yeniden başlattı kendini lol vs girdim bir şey olmadı bir anda yeniden başlattı şimdiye kadar yoktu ama prizden kaynaklı gelen voltaj dalgalanmasından kaynaklı kendini korumaya alıyor da olabilir mi akım koruyucu priz alsam düzelir mi acaba oda var kafamda
bunlarda çalışır vaziyette ben 1 saat bekliyim dedim ilk attığımda komple sonucu çıkarır diye ama yanlışmış galiba şuanda tam pf çalışır halde ss aldım
1778194217
Game garaj cp650 diye geçiyor
occt indirdim ilk defa yaptığım için bilmiyorum kusura bakmayın sadece power a tıklayıp testi başlat dedim 1 saatin sonunda galiba sonuçları gösterir ss sini alıp atarım arkadaşlar teşekkür ederim yardımınız için.
Merhaba arkadaşlar Dün akşam fm girdiğimde ana menüde olmadı fakat maça girince ekran kartının ışığı gitti fanların ışığı yanıyordu son pc kendini yeniden başlattı sabah oynadığımda herhangi bir oyunda bir şey yoktu fakat böyle bir sıkıntı ile karşılaştım nvidia app'dan güncellemelerini...
Bu ilk attığında güzel gerçekten fp ürünü teşekkürler kardeşim bu benim attığın monitör nasıl sence bide bende nb f80 monitör standı varda olur mu diye onada bakıyorum