Hocam çok denedim olmadı bilgilerim 15yıllık umudumu kesmiştim şimdi Windows’u tekrar kuracaktım karşıma bu çıktı ne yapmamı önerirsin bir şey silmeden devam edersem ne olur
Dün yeni almış olduğum Freedo sistem laptopuma windows kurmak istedim windows‘u kurdum içine verilerimi harddisk ile aktardım sonra Driveları güncellerken herhalde yanlış bir işlem yaptım ana kart biOS ekranım kilitlendi windows‘a erişimi olamadı SSD görmedi 7 8saat aralıksız uğraştım ama...
2.ekranım olduğu için laptop ekranı ile pek işim olmuyor bir de cihazı çanta ile çok sık taşıyorum 2si arasında kaldım asus olanın 280w olması güzel bir şey ama satıcısı gamesarenaymış araştırdığımda firma hakkında iyi yorum göremedim firma hakkında yazılanları okuyunca sanki defolu tarzı bir...
hocam cevap için çok teşekkürler bu model gerçekten sağlammış üstelik ekran kartı da 12gb bunu önceden de söylemiştiniz incelemiştim kafama da yatmıştı ama taksit seçeneklerinden dolayı bana uygun olmuyor...
önerin var mı dostum ya da bu özelliklerde olup da fiyatı 65k olan bir laptop var mı yardım için başlık açıyorum sebep yorum olmadan tek kelime kazık yazman çok enteresan bir bilgin varsa beni de aydınlatırsan sevinirim sonuçta bunun için buradayım
2 haftadır araştırma yapıyorum ve sizler sayesinde alacağım laptop için karar verdim arasında kaldığım son 2 şık için yine size danışmak istedim
79.000 - GAME GARAJ - Intel Ultra 7 255HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5070...