Beyt0 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım 10-20k aralığında telefon önerisi

Honor 400 alacağım. Öneride bulunanlara tekrardan teşekkür ederim
  2. B

Yardım 10-20k aralığında telefon önerisi

Babam için 10-20k fiyat aralığında bir telefon almayı düşünüyorum. Batarya ömrü ve kamerası iyi olsun istiyorum. Oyunla pek ilgilenmiyor, sadece nadiren basit oyunlar oynuyor. Bunlara göre fiyat performans önerisi olan var mı? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  3. B

7500f için soğutucu önerir misiniz

Hocam teşekkürler önerin için. Yeterli midir soğutma için ? hiçbir bilgim yok soğutmalar hakkında çünkü. Şuan 88lere çıkıyor apexte falan
  4. B

7500f için soğutucu önerir misiniz

Arkadaşlar apex tarzı oyunlar oynarken işlemcim çok fazla ısınıyor. Fiyat performans olarak iyi olan bir soğutucu önerebilir misiniz ? Piyasada çok fazla markasından dolayı gereksiz pahalı olan soğutucular var çünkü
  5. B

Yardım Max 20k laptop önerisi

Arkadaşım için alacağım. Çoğunlukla gündelik olarak kullanacak. Çok fazla oyun oynamayacak gta san - mc tarzı oyunları güzel bir şekilde oynatsa yeter. Var mıdır önerebileceğiniz f/p bir ürün...
  6. B

Yardım Maksimum 20k iş için laptop

Aynen sadece windows. Gündelik olarak da kullanacağım sadece iş için değil. Oyun oynamıyorum ama. 1732300622 Oyuncu laptopları iş laptopları kadar verimli değil gündelik ve iş için kullanımlarda. Sağolasın ama gerek yok oyun oynamayacağım hiçbir türlü.
  7. B

Yardım Maksimum 20k iş için laptop

Çağrı merkezinde çalışıyorum. Sadece iş için kullanacağım. Max 20k bütçe ayırabilirim. Önerdiğiniz laptop var mıdır acaba ? Yoksa şu laptop nasıl sizce...
Geri