beytullah52 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bilgisayar rastgele yarım kapanması

güncel
  2. B

güncel
  3. B

Ama sadece çok saçma durumlarda yapıyor mesela ağır yük altında gpu cpu %100 kullanımda ki sadece bu sırada gpu 120W Çekerkenn yapmıyor mesela gidip saçma sapan bilgisayar yeni açılınca yapıyor veya bir oyunu açarken yapabiliyor acayip
  4. B

Güncel
  5. B

Benim ışıklarım yanmıyor ama aynı sorun oluyor biraz farklı bazen açıkken uzun süreden sonrada olabilir bazen açınca olabilir windows için linuxta ise daha karmaşık oluyor rastgele tam çözemedim
  6. B

Bakamadım çünkü güncel takip etmiyordum ama ısıdan kaynaklı değil diye tahmin ediyorum bilgisayar windows tam açıldığı anda da yaptığı oluyor veya boşta da yaptığı oluyor oyun içinde yaptığını hiç hatırlamıyorum hatta bazen oyunları ilk açma anında yaptığı olabilir veya boşta bir uygulama...
  7. B

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık son 2 2.5 haftadır bilgisayarımda benim tabirimle "yarım kapanma" gibi bir durum oluyor görüntü gidiyor 1 saniye sonra klavye ve fare ışığı gidiyor "Asus rog strix rx 570" ekran kartımın rog işareti beyaz sinyal veriyor ve güç tuşuna basılı tutup kapatana kadar...
Geri