kral dediğini anladım da stress teste de 105 wattı gördü. ayrıca full 4.7 de çaalıştıramayız bu bütçelere hiçbir işlemciyi 4.7 çok yksek bir frekans ve sürekli 4.7 de durması bu soğutucularla hatta piyasadaaki çoğu soğutucuyla imkansız gibi bişey yanlış mıyım ?
cpu yu oyun oynarken yük altında inceledim taş çatlasa 77w ye çıktığını gördüm hatta lolde 40-50w arası çalışıyor "yanlış yere bakmıyorsam tabi" senin dediğin yüksek watt olayı 12. nesilde oluyormuş sanırsam kral 14. nesil şu an söylediklerim kullanıcı yorumudur.
şu yukarıda yazan 50.4w değil...
Arkadaşlar bu sistem sizce iyi mi kötü mü? Elbette 2. elde ve farklı mağzalardan daha ucuzu toplanabilir. bu sistem vatandan toplanan bir oem pakete göre nasıl. Aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa güle güle kullan keyfini çıkar mı dersiniz.