bgrrcn isimli üyenin son içerikleri

1. B

Pc ye kedi işedi yardım

Kısa devre oluştuysa sıkıntı izopropil alkolle temizlemeni öneririm bilgin yoksa bir bilgisayarcıdan yardım al birde bilgisayar açıkken yaşandıysa bu olay parcalarda kısa devre olma ihtimali yüksek
  2. B

CS2 Faceit nedir seçkin ile arasındaki fark nedir

ben sadece arkadaşlarla oynarken giriyorum seckin e faceit i de solo oynuyorum şuana kadar bende hiç hileye denk gelmedim tek sorun premium olmadan oynarken ki elo aralıgı birde smurfler.
  3. B

Aslında bu hile gelme olayı güven faktörü seviyene birazda premier rank ına bağlı sahsen ben 21 k nın üstünde daha çok hileyle karşılaşıyorum
  4. B

arkadaşlarınla oynadıgın zaman hepinizin faceit üzerinden oynaması lazım faceit puanı icin zaten faceit indirmezlerse giremezsiniz ve seckin aldığında arkadaşlarınında seckin alması lazım premier moduna girmek için
  5. B

Ayrı şeyler faceit valve a bağlı değil ayrı bir platform yani seçkin maçın faceit i ve ya faceit macın seçkini etkilemez birde faceit in kendi anticheat programı var faceit de kurayım mı sorusu ise sana kalmış
  6. B

Öneri 2000tl altı mouse öneri

Arkadaşın attığı üründe güzel görünüyor daha fazla özelliğe sahip ikisi arasında kalsam sanırsam bende a5 ultra yı tercih ederdim
  7. B

Raijintek Cratos Lite 850w 3075tl

Aynı ses ekran kartının zero rpm modunda oluşuyordu kapatmıştım demek istediğinizi çok iyi anlıyorum o yüzden ancak bu psu da bunu kapatmak icin bir switch ve ya uygulama bulunmuyor
  8. B

neredeyse aynılar shape olarak farklılar birde switchleri farklı biri optik diğeri mekanik switch
  9. B

Raijintek Cratos Lite 850w 3075tl

Benim fanlarım biraz sesli olduğu için psu nun fanına hiç dikkat etmedim daha önce ama bu fanda smart stop olduğu için ısındıkça başlayıp duruyor büyük ihtimalle
  10. B

Fantech helios II XD3V3 1K ya bakabilirsin ben olsam pilli bir mouse a hiç bulaşmam hem ağırlıgını arttırıyor hem de bittikçe yenisini alman gerekiyor.
  11. B

🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w 3500-4500 TL

istediğiniz gibi kullanabilirsiniz
  12. B

seve seve yardımcı olurum almak isteyen arkadaşlara da bilgi sağlıyoruz böylelikle
  13. B

geliyormuş fanlardan duyamamışım fanları durdurdum ve kulagımı dayayarak denedim aç.ılıp kapanırken tık diye metalimsi bir ses geliyor 1758139980 evet tam olarak bu ses geliyor
  14. B

açma kapama tuşundan mı yoksa pc yi kapatıp açarken mi
Geri