Kısa devre oluştuysa sıkıntı izopropil alkolle temizlemeni öneririm bilgin yoksa bir bilgisayarcıdan yardım al birde bilgisayar açıkken yaşandıysa bu olay parcalarda kısa devre olma ihtimali yüksek
ben sadece arkadaşlarla oynarken giriyorum seckin e faceit i de solo oynuyorum şuana kadar bende hiç hileye denk gelmedim tek sorun premium olmadan oynarken ki elo aralıgı birde smurfler.
arkadaşlarınla oynadıgın zaman hepinizin faceit üzerinden oynaması lazım faceit puanı icin zaten faceit indirmezlerse giremezsiniz ve seckin aldığında arkadaşlarınında seckin alması lazım premier moduna girmek için
Ayrı şeyler faceit valve a bağlı değil ayrı bir platform yani seçkin maçın faceit i ve ya faceit macın seçkini etkilemez birde faceit in kendi anticheat programı var faceit de kurayım mı sorusu ise sana kalmış
Aynı ses ekran kartının zero rpm modunda oluşuyordu kapatmıştım demek istediğinizi çok iyi anlıyorum o yüzden ancak bu psu da bunu kapatmak icin bir switch ve ya uygulama bulunmuyor
Benim fanlarım biraz sesli olduğu için psu nun fanına hiç dikkat etmedim daha önce ama bu fanda smart stop olduğu için ısındıkça başlayıp duruyor büyük ihtimalle
Fantech helios II XD3V3 1K ya bakabilirsin ben olsam pilli bir mouse a hiç bulaşmam hem ağırlıgını arttırıyor hem de bittikçe yenisini alman gerekiyor.
geliyormuş fanlardan duyamamışım fanları durdurdum ve kulagımı dayayarak denedim aç.ılıp kapanırken tık diye metalimsi bir ses geliyor
1758139980
evet tam olarak bu ses geliyor