bhcx isimli üyenin son içerikleri

1. B

300 TL Ye sıfır beyaz g102 alınır mı?

Yaklaşık 4 yıldır g102 kullandım cidden tam benlik bir mouse du kendimi çok rahat hissediyorum o mouseda kablosu filan koptu temassızlık yapıyor Logitech G305 Var elimde ama hiç hoşuma gitmedi hiç alışamaıdm. mouse u tam kavrıyamıyorum FPS oyunu oynarım genellikle oyunu bilekten oynuyorum Palm...
  2. B

ufo test error veriyor

3. B

ufo test error veriyor

Ufolardada oluyor o siyah barlardada içi titrediğnide baya beyaz oluyor nokta nokta 1726951487 burdaki siyah barlar
  4. B

MP223 Ufo titriyor ve ufo renk karışıyor

Bazen ufonun renklerinin karışıp titrediğinide görüyorum aşağıdaki 60 - 30 fps debazen tittirebiliyor
  5. B

ufo test error veriyor

bekleyin etiketliyim konuya 1726950100 https://forum.donanimarsivi.com/konu/mp223-ufo-titriyor-ve-ufo-renk-karisiyor.999508/ 1726950611 bu şekilde renklerde bazen karışıyor ayaklar titriyor
  6. B

ufo test error veriyor

Daha önce test yaptım sadece ara sıra ufo titriyordu onuda anlamadım neden oluyor siz biliyormusunuz böyle pırpır yapıyordu siyah çizgilerde aynı 1726949138 Firefoxda açıldı.
  7. B

ufo test error veriyor

hala aynı durum
  8. B

ufo test error veriyor

Chrome ve edgeden denedim geçen oluyordu ufolar bazen titriyo diye test ediyordum sürekli
  9. B

ufo test error veriyor

böyle bir hata alıyorum
  10. B

MP223 Ufo titriyor ve ufo renk karışıyor

MSI PRO MP223 MPRT açıkken ufo bazen titriyor pırpır yapıyor ve sarı olan kafa yeri hafif sağa kayıyor bazen. ama titremeyi yapıyor bi yapıyor bi kesiyor. sadece ufo tesste öyle oluyor en üstteki ufonun ayakları titriyor bi normale dönüyor bazende titriyor. oyunda bi yan etki vesaire görmedim...
  11. B

ufo testte titreme olması normalmi

bazen titremeler görüyorum normalmi? 100 hz mp223 titrediğinde ufonun pikselleştiğini görüyorum renkler hareket ediyor gibi 1726765969 Ufo ilk 3 sn titremiyor sonrasında pırpır yapıyor böyle
  12. B

500 tl ye logitech g305 alınır mı?.

Skatezleride güzel sanırım almayı düşünüyorum scrollu sertmiş onun dışı sıkıntısız yazıyor acıklamada
  13. B

500 tl ye logitech g305 alınır mı?.

skatezleri filan yeni değişmiş mouse ihtiyacım var alınır mı?.
  14. B

hangi monitör daha iyi

MP223 Modelini Sipariş Verdim 2699 Tl Ye
  15. B

Acer Nitro ED240QS alınır mı? 1 MS VRB 165 HZ 3149TL

https://www.epey.com/monitor/acer-ed240qsbmiipx.html
Geri