Bhk190725 isimli üyenin son içerikleri

1. B

RAMPAGE PSU 15 GÜNDE SIKINTI ÇIKARIR MI

Belki benimki de çıkarmaz ama risk ve huzursuz edici garantisi falan var vatandan alcağım için ama patlar falan tehlikeli olur diye korkuyorum.
  2. B

Bugün arayacam vatan bilgisayarı inşallah bir sıkıntı olmaz belki şube merkezden toplatabilir.
  3. B

Mağazadan sipariş verdim stokta yoktu ilk bunu almayı düşünüyordum zaten.
  4. B

Maalesef ailemi ikna edemiyorum internetten almaya. 1611307478 Evet ama iade etmeye çalışcam yaşadığım yerde ki elektrik kesintileri yüzünden kesin problem çıkar diye düşünüyorum
  5. B

Yorumlar aşırı kafamı karıştırıyor risk almak istemiyorum 15 gün idare eder umarım 1611306107 Kocaeli Herekede oturuyorum burda elektrikler biraz sıkıntı sık sık gittiği oluyor bazı dönemler bu psuda elektrik kesildi mi baya problemliymiş o yüzden biraz panik yaptım.
  6. B

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r3-3100-asus-tuf-gtx1650-ex-a320m-gaming-crucial-480gb-ssd-8gb-ram.html
  7. B

Çok kararsızım 15 gün kullansam mı bu psuyu yoksa direkt iade mi etsem bilgisayarı gelmeden. Rami kesinlikle arttırcam bende sizin gibi düşünüyorum ama bir elektrik kesintisine bütün sistem giderse 4500 tl çöp olacak.
  8. B

Ram düşünüyordum daha geçte olsa 8 gb ram daha takıcam 500 watt yeterli olur dimi kesin eminsiniz bir de kasayla uyumsuz falan olur mu acaba diye tereddüt ettim biraz.
  9. B

Bayadır elektrik kesintisi yaşamıyorum ama oturduğum yer bu konuda sıkıntılı bu aklıma geldikçe pişman oluyorum. 1611299830 O zaman ben ne olur ne olmaz bir 550 watt lık bakayım thermaltake psular kaliteli midir pek bilmiyorum da.
  10. B

Bayadır bekliyordum ve genelde diğer üst sistemlere baktığımda da onların psulara da kötü yorumlar geliyordu. max 5 bine çıkabilirdim 15 günden bir şey olmaz diye düşündüm ama yorumlar aşırı gözümü ürküttü.
  11. B

1611299111 Ryzen 3 3100 Asus Tuf Gtx 1650 Crucial 8 Gb Ram 3200 mhz Crucial 480 gb ssd A320m anakart
  12. B

Vatan Bilgisayardan hazır sistem sipariş ettim.Bütçemden dolayı stokta kalan hazır sistemi sipariş ettim. İçerisinde rampage psu var ve benim şubatın 9 una kadar bursum yatıyor. 15 gün içerisinde bir sıkıntı yaşar mıyım veya yaşamamak için ne yapabilirim.Son olarak psu önerebilir misiniz...
Geri