Herkese merhaba, eski bir kola sahibim. Her bilgisayarı açtığımda steamden analogları ayarlamam gerekiyor aksi taktirde sağ analog sadece sol üst ve sağ alt çapraz çalışıyor. Bunu bir sefer yapıp sürekli kayıtlı kalacak şekilde bir yöntem var mıdır ?
Belgelerle hiç uğraşmadan silip tekrar kurarken Türkçe seçtim. Bu sefer sadece ingilizce oldu. Sorun düzeldi teşekkür ederim. Farklı dilleri seçmek için illa yeniden kurulum veya dosya düzenlemesi gerekiyor herhalde.
Teşekkür ederim. Akşam bakacağım. Umarım çözülür. Peki tekrar silip kurmada sadece profil bilgileri gidiyor değil mi ? Cloud'a kayıtlıysa UT kayıtları gitmiyor.
Epic Games üzerinden satın almıştım. Akşam belirttiğiniz ayarlara bakacağım. İşin ilginç yanı başlangıçta profil seçme ekranında da yazılar Rusça.
1710922753
Sorun yaşayan insanlarla dalga geçmeyi uygun bulmuyorum. Bu benim için can sıkıcı bir durum.
Rusça biliyorum ama ingilizce spiker dinlemek istiyorum. İngilizceye göre daha kısıtlı anlatım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şuka şuka diye de gezmiyorlar.
Herkese merhaba, uçak yolculuğunda kasayı ayrı olarak ekran kartını ise yanıma alarak yolculuk yaptım. Ekran kartını patpata sararak yanımda taşıdım. Kasaya taktığımda ise ekran kartına güç gelmiyor. Başlangıçta fan çalışmıyor ve güç düğmesine kapatmak için basılı tuttuğumda tam kapanma...
Oyunu açtıktan sonra sağ üst köşede bağlanmak için * tuşuna basın gibi bir ibare var. Bağlandıktan sonra online ayarlarda ip adresine yakın eşleşme gibi bir ayar olması lazım. Onu kapatıp oyunu ve ea kapat. Tekrar aç. Sorunun düzeleceğini düşünmekteyim. Bende düzeldi.