bicisimyaklasiyorefendim isimli üyenin son içerikleri

1. bicisimyaklasiyorefendim

Turkcell Süperonline taahhüt bitmeden paket değişikliği

Normalde kullandığınız paketten daha yüksek bir fiyatlı pakete istediğiniz zaman geçebiliyorsunuz. Şartlar kısmında yeni ve mevcut Superonline müşterileri kullanabilir diye ibare varsa geçersiniz. Yoksa veya belirli bölgelerde geçerliyse geçememeniz lazım. En iyisi müşteri temsilcisi ile görüşmek.
  2. bicisimyaklasiyorefendim

🔥İndirim Lego Oyuncaklarda 300TL İndirim Varmış

Edit: 900 TL alt limit var.
  3. bicisimyaklasiyorefendim

Yardım Amazon siparişi ve iade

Uygulama veya web sitesi üzerinden canlı destek ile görüşürseniz daha hızlı geri dönüş alırsınız.
  4. bicisimyaklasiyorefendim

İlk defa görüyorum. Yanlışlık vardır muhtemelen. Müşteri hizmetleri ile görüş ücret talep edilirse siparişi iptal ettir direkt.
  5. bicisimyaklasiyorefendim

Normalde Amazon'da gümrük ücretini ürünü alırken ödüyorsunuz. Hatta gümrük yani ithalat ücreti beklenenin altında çıkarsa paranın üstünü iade ediyor Amazon. Size vergi nerede çıktı, ürünü teslim alırken mi istediler?
  6. bicisimyaklasiyorefendim

🔥İndirim Cooler Master Hyper 212 Pro 120MM Argb INTEL1851/1700/AM5 Uyumlu 1329TL

Buna bu kadar para vermeye gerek yok. Çok daha ucuzları aynı işi yeterli seviyede yapıyor zaten.
  7. bicisimyaklasiyorefendim

Öneri Hawk Fab vs Xdrive 15li

Kötü olan tarafları neler? Hawk'ın da olumsuz yönleri var mı?
  8. bicisimyaklasiyorefendim

Fab ile ilgili daha çok yorum var ama görünüş olarak Xdrive daha rahat ettirir gibi gözüküyor. Karar veremedim hala
  9. bicisimyaklasiyorefendim

Hawk'a göre daha sağlam duruyor. Aradaki 900 TL'ye değer mi bilemedim.
  10. bicisimyaklasiyorefendim

Başlıktaki iki modeli de deneyimleyen var mı? E-ticaret sitesindeki ve iki ürünün yorumlarında herkes kendine göre artı ve eksi yönlerinden bahsetmiş. Forumda da aynı şekilde. Bu iki modeli veya farklı markaların yakın fiyatlardaki modellerini kıyaslama imkanı olan oldu mu? Bu konu daha önce de...
  11. bicisimyaklasiyorefendim

Çözüldü✓ Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Fiyat konusunda arkadaşların önerdiği kulaklıklar ile arasına uçurum var.
  12. bicisimyaklasiyorefendim

Yardım Asus TUF VG259QR 24.5" 165HZ 1080P alınır mı?

Hocam naptın, 24" 1080P monitöre 9 bin verilir mi?
Geri