Deneyeceğim, teşekkürler. Bu arada pil sağlığınız ne durumda? Bende pil üretim tarihi: 18.08.2024, ilk kullanım tarihi: 31.10.2024, pil döngüsü sayısı: 302, Pil sağlığı %97.
A
Aynı telefon bende de var, hiç 8 saati görmedim(En fazla 7 buçuk saat). Parlaklık neredeyse hep düşük ve gün içerisinde sürekli Wifi'a bağlıyım. Sadece saate bağlanması için Bluetooth sürekli açık. Bluetooth'tan mı böyle ki?
Bunları kullandınız mı ya da yorumlarına baktınız mı? Trendyolda boyuta göre mousepad aratıp buraya atmışsınız gibi. İkisi de iş görmez.
1768397656
Kendim kullanıyorum, bunu önerebilirim https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR551ZB?th=1 fiyatı atmış ama.
Normalde kullandığınız paketten daha yüksek bir fiyatlı pakete istediğiniz zaman geçebiliyorsunuz. Şartlar kısmında yeni ve mevcut Superonline müşterileri kullanabilir diye ibare varsa geçersiniz. Yoksa veya belirli bölgelerde geçerliyse geçememeniz lazım. En iyisi müşteri temsilcisi ile görüşmek.
Normalde Amazon'da gümrük ücretini ürünü alırken ödüyorsunuz. Hatta gümrük yani ithalat ücreti beklenenin altında çıkarsa paranın üstünü iade ediyor Amazon. Size vergi nerede çıktı, ürünü teslim alırken mi istediler?