Ben de F108 almayı düşünüyorum. Reaper Switch ve Zephyr Switch seçenekleri var. Birinde yazılar tuşların üzerinde diğerinde aralarda birde switch farklılığı var. Hangisini almak mantıklı acaba fiyatları çok yakın zaten.
Ben Fit 3 kullanıyorum çok memnunum. Fit 4 ile aralarında çok fark yok zaten ikisinden birini alabilirsiniz. Redmi'nin active serisini önermem. Akıllı saat konusunda gerek kozmetik gerekse teknoloji bakımından Huawei çok önde.
Deneyeceğim, teşekkürler. Bu arada pil sağlığınız ne durumda? Bende pil üretim tarihi: 18.08.2024, ilk kullanım tarihi: 31.10.2024, pil döngüsü sayısı: 302, Pil sağlığı %97.
A
Aynı telefon bende de var, hiç 8 saati görmedim(En fazla 7 buçuk saat). Parlaklık neredeyse hep düşük ve gün içerisinde sürekli Wifi'a bağlıyım. Sadece saate bağlanması için Bluetooth sürekli açık. Bluetooth'tan mı böyle ki?