Merhaba arkadaslar bloody v7 mouse ım var fakat Steam pubg de macro kullanmıyorum el alışkanlıgı olsa gerek aşşağa dogru kaydırıyorum hep fakat arkadsım da başka mouse var macro ile hiç sekmeden 4x sprey atabiliyor bana da tuhaf geldı ama v7 de yapsam oyun ıcınde herhangı bı yasaklanma vs olurmu...
herşeyi denedim sitesinden driver mi dersin cpu gpu afterburner hepsi pubg oynarken deliriyor pc darboğaz da yok fazlada anlamyıorum en son suçu amd ye buldum yeni sistem icin maaşı beklyıorum
işlemci: Ryzen 5 5600x
ekran kartı: rx 6650xt
anakart: b550m colorful gamıng frozen
ram : ddr4 24 gb (4 slot yeri var 3 slot dolu 8x3) 3000mhz (.III şeklinde)
ama pubgda arkadasın pc sı rx580 var benden daha az kasıyor yardımcı olabılirmisin yapmadııgm bir şey kalmadı artık.
Garantiyle bir konuş istersen ama sana kullanıcı hatası diyeceklerdir aynısına benzer benimde başıma geldi gamebooster red swict klavyede A tuşu basmamaya başladı ve garanti ekibiyle görüşmemde bana içine yemek artığı veya yapışkan (bal,yağ) gibi bir şey düşürdüğümü iddaa ederek red ettiler ama...
Anakartta 4 slot var benımde 3 adet ram im var 2 tanesi 3200 mhz XPG marka bir tanesi 3000 mhz (3x8GB) toplam 24 gb bir tanesini çıkartmam bir şeyi değiştirirmi
+ bide parantezler içindeki 1300 mhz filan yazıyor o ne oluyor bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi.
1719604746
resimler bunlar
kasa tipi ve kasanın içinin ısı aktarımı nasıldır (pc ilk başda kapatmamasının sebeplerinden biri kendini korumaya alma belirli bi sıcaklık altına aldıgında kapatmasıdır kasa tipini de ve soğutma şeklinide fotoğraf veya anlatımla anlatırsanız daha iyi yardımcı olunur kolay gelsin.
bu şekilde oluyor ve oyunlarda takılmalar oluyor sebebini bulamadım parça değişimine gideyim dedim mecbur
1719526233
sürücülerin hepsi güncel hatta hatalıyımdır dedim driver bosster indirdim (key i netten çözdüm) ama çözüm olmadı
3x 8 gb internette aradım uzun süre bakınca kafam karıstı bi yazıda okudum darbogaz dan dolayı takılmalar oluyodur diye google den darbogaz testi yaptım %38 çıkdı bende anlamadım
1719525907
mecbur kısıyorum görmemek için ve arkadas eşrafıma olayı anlatamıyorum takılıyor dıyorum takılamaz...