Bigblackboy isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bıosum yandı ve ssd bozuldu

T Zaten ssdyi garantiye yolladım orda sıkıntı olmaz kurmayıda deneyecegim
  2. B

Asus A620M-K anakartım bıos kurtarma nasıl oluyor
  3. B

Laptop degil kasa 1741545630 Haklısınız oyle yapıcam
  4. B

Hayır en bastan anlatıyım pc düzgün çalısıyordu 2 dk baska odaya gittim geldigimde bıos ekranındaydı çıkmaya çalıstıgımda geri bıos atıyordu bende bıos pilini çıkardım taktım ekran gitti gelmedi bende arıza tespit için dedigim tamirciye gotürdüm ssd bozuk bide bıos yanmıs dediler bende ssdnın...
  5. B

Evet var
  6. B

Kutulamıslardı bende çıkarmadım buyuk salaklık ettim ne yapıcam simdi 1000 verdim bıos için
  7. B

Bıosum yandı ve ssd bozuldu bende ssd yi garantiye yolladım bıosu yaptırmak için tamirciye verdim yaptık dediler aldım eve getirdim ve ssd hala garantide ama bıos yapılmıs olsa bıos ekranına girebilmem lazım diye biliyorum ama siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım tamircide 4.9 puanlı bi yerdi...
  8. B

Kasa çalısıyor ekran gelmiyor

Tamamdır sagol knk
  9. B

Kasa çalısıyor ekran gelmiyor

Bilgisayarım durduk yere bıos atmıstı bende bıos pilini çıkardım taktım ekran gitti bende arıza tespit için goturdugumde biosumun yandıgını ssdnın de bozuldugunu soylediler ne yapmalıyım 2 aylık kasa garantiye gondersem kullanıcı hatası sayılırmı
  10. B

Pc bıos ekranından çıkmıyor

Bıos pilini denedim goruntu gitti simdide ekran gelmiyor
  11. B

Çalısıyor girmeyi denedigimde hata veriyor
  12. B

Boot menuye giris yapamıyorum
  13. B

sistemim bir anda bıos attı ve geri çıkmaya çalıstıgımda geri bıos atıyor çozumlere baktım denedim duzelmedi yardım edin
Geri