İyice düşündükden sonra artık bu kasayı almayı seçtim, ama bazı eksik parçalarım var. O yüzden her türlü öneriye açığım. 2.PC olucak ama Kendi topladığım ilk pc olucak.
Anakart ; MSI B650M Project Zero
İşlemci ; ryzen 7 7700x
Ram; Corsair Vengeance RGB 16 GB 6000 MHz CL36, ( ilerde...
valla kanki çok güzel anlattın eline sağlık
öncelikle haklısın ve benden bilgili olduğun çok açık
(kasa şimdilik kesin değil cepde kalsın şimdilik)
seni dinleyip atx anakart bakıcam
ve anladığım kadarıyla x3d işlemci baya iyi birşeye benziyor onu birazcık daha açarsan sevinirim
8177tl satan var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum vatan da indirimsiz fiyatı 9.269 tl oluyor
atx anakart da olabilir şu anki seçtiklerim şuan kafamda olan şeyler ve bir tık acele ile seçtiğim şeyler oldu.
bu sabah itopyaya gidip biraz kafadan birşeyler kurmuaya çalıştım eğer almak isteyeceğim...
şuan soğutucu belirlemedim ve şuan kullandığım pc de 1660 var bunu kullanmaya devbam etmek istiyorum şimdilik. toplam ise 35 40k fln denk gelir sanırsam uygun yerlerden almaya çalıştım
Birazcık yapay zeka ve biraz bilgi sahibi insanlardan topladığım bilgilerle hoşuma giden parçaları araştırıp böyle bir sonuca vardım.
Asıl bu saatte yazma nedenim ise anakartın şu anda vatan da indirimde olması :D
Çok bilgi sahibi olmadığım için acele etmek istemedim ona göre siz değerli...
Anladım teşekkur ederim ♥
1739618243
ana kart ne kadar önemli bunun yerine aynı performansta bi intel işlemci alsam nasıl olur.
1739618441
Aynı performansta intel işlemci alsam nasıl olur.
Şuan olan işlemcim i3 10105f ve ana kartım Asus EX-H510M-V3
Alıcaktım ama önce ana kartıma uyumlu mu? merak ettim çünkü biraz eski sanırsam.
Eğer iyi çalıştırmassa bunun yerine fiyat performans güzel bir ana kart önerir misiniz?.
epic games de denedim yönetici olarak başlatmadıkça açılmıyor yine
1735688329
benim için asıl sorun nvidia hiç açılmıyor, niye bilmiyorum ya önceden yoktu mesela steam'ı öyle açarken nvidia'yı normal açıyodum
Bilgisayarımdaki bazı uygulamalar yönetici olarak çalıştırmadıkça açılmıyor steam, epic games vs. ayrıca bunlara geforge experience de eklendi ve o hiç açılmıyor sildim yükledim yine aynı, yönetici olarak çalıştır diyorum 1sn bi ekran gelip gidiyor. lütfen yardım edermisiniz nasıl düzeltirim