BıgDream isimli üyenin son içerikleri

1. BıgDream

Yeni Toplama Kasa İçin Bileşenler uyumlu mu???

valla kanki çok güzel anlattın eline sağlık öncelikle haklısın ve benden bilgili olduğun çok açık (kasa şimdilik kesin değil cepde kalsın şimdilik) seni dinleyip atx anakart bakıcam ve anladığım kadarıyla x3d işlemci baya iyi birşeye benziyor onu birazcık daha açarsan sevinirim
  2. BıgDream

8177tl satan var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum vatan da indirimsiz fiyatı 9.269 tl oluyor atx anakart da olabilir şu anki seçtiklerim şuan kafamda olan şeyler ve bir tık acele ile seçtiğim şeyler oldu. bu sabah itopyaya gidip biraz kafadan birşeyler kurmuaya çalıştım eğer almak isteyeceğim...
  3. BıgDream

şuan soğutucu belirlemedim ve şuan kullandığım pc de 1660 var bunu kullanmaya devbam etmek istiyorum şimdilik. toplam ise 35 40k fln denk gelir sanırsam uygun yerlerden almaya çalıştım
  4. BıgDream

Birazcık yapay zeka ve biraz bilgi sahibi insanlardan topladığım bilgilerle hoşuma giden parçaları araştırıp böyle bir sonuca vardım. Asıl bu saatte yazma nedenim ise anakartın şu anda vatan da indirimde olması :D Çok bilgi sahibi olmadığım için acele etmek istemedim ona göre siz değerli...
  5. BıgDream

RYZEN 5 5600 Ana Kartıma uyumlu mu? ?

Anladım teşekkur ederim ♥ 1739618243 ana kart ne kadar önemli bunun yerine aynı performansta bi intel işlemci alsam nasıl olur. 1739618441 Aynı performansta intel işlemci alsam nasıl olur.
  6. BıgDream

https://www.itopya.com/fsp-nc3-siyah-12cm-argb-4-bakir-borulu-hava-sogutucu_u28270 soğutucu için de buna baktım. sence gereklimi nasıl etkisi olur
  7. BıgDream

Şuan olan işlemcim i3 10105f ve ana kartım Asus EX-H510M-V3 Alıcaktım ama önce ana kartıma uyumlu mu? merak ettim çünkü biraz eski sanırsam. Eğer iyi çalıştırmassa bunun yerine fiyat performans güzel bir ana kart önerir misiniz?.
  8. BıgDream

20MB upload alıyorum ama steam'da indirme yaparken hız en fazla 12 oluyor ?

harbimi ya bende ne kadar upload alırsam o kadar hızlı oyun indiririm diyodum :) 1736454297 upload ne işe yarıyor o zaman ?
  9. BıgDream

20MB upload alıyorum ama steam'da indirme yaparken hız en fazla 12 oluyor ?

internet testinde hız 20 gösteriyor ama steam'dan bir şey indirmeye çalıştığımda en fazla 12 görüyorum bunun sebebi nedir ?
  10. BıgDream

Uygulamaları Yönetici Olarak Çalıştırmadıkça açılmıyor

epic games de denedim yönetici olarak başlatmadıkça açılmıyor yine 1735688329 benim için asıl sorun nvidia hiç açılmıyor, niye bilmiyorum ya önceden yoktu mesela steam'ı öyle açarken nvidia'yı normal açıyodum
  11. BıgDream

STEAM ve Epic Games yönetici olarak başlatmadıkça açılmıyor (yardım lütfen)

uzun bi süredir sürekli yönetici olarak başlatmaktan sıkıldım nasıl düzelteceğimi söylermisiniz lütfen
  12. BıgDream

Uygulamaları Yönetici Olarak Çalıştırmadıkça açılmıyor

Bilgisayarımdaki bazı uygulamalar yönetici olarak çalıştırmadıkça açılmıyor steam, epic games vs. ayrıca bunlara geforge experience de eklendi ve o hiç açılmıyor sildim yükledim yine aynı, yönetici olarak çalıştır diyorum 1sn bi ekran gelip gidiyor. lütfen yardım edermisiniz nasıl düzeltirim
  13. BıgDream

Minecraft için server kiralama önerisi (yardım)

server açmaya hakimsen anlatırmısın lütfen, Bide bi video izledim adam tlauncher den yapıyor ben orijinal olandan oynuyorum, arkadaşım tlauncherden
  14. BıgDream

kaç gb ram vs. yeter bize, çünkü ben düşük chunk oynamayı sevmiyorum
  15. BıgDream

Sadece bi arkadaşımla ben minecraft oynayacaktık ama ücretsiz olanlar hiç iyi değil onun yerine sunucu kiralama nasıl bir şey onu merak ettik, daha önce hiç sunucu vs. açmadım bilmiyorum, o yüzden belki burda çözüm bulurum diye buraya yazıyorum. -3,5 mod, shader ve sadece 2 kişi oynayacağız...
Geri