Sınıfta 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var okul o grup ile iyi geçiyordu okulun başında 3 kişiydik sonra başka okuldan nakil eski 5-6 yıllık kardeşim gibi olan arkadaşım geldi ( A kişisi olarak bahsedeceğim). her şey iyiydi sonrasında A arkadaşım gruptaki B arkadaşını çok samimi bulmamaya...
Oyunun dosyaları üzerinden çözünürlük kalitesini düşürürsen bir nevi oynanabilir. Ama görüntü bozuk olur. Oyun içi çözünürlük değiştirip hem de çözünürlük kalitesini değiştirip deneyin derim
Bu mouseyi almayı düşünüyorum. Pille çalışıyor galiba kasam masanın altında bağlantı konusunda bir problem yaşarmıyım daha önce kablosuz mouse kullanmadım neler yapmam gerekiyor
FSR ı performans modunda kullandığın için görüntü bulanıklaşır. Eğer kalite moduna alıp keskinliği ayarlar isen öncekinden daha net bir görüntü elde edebilirsin
RX6600 ekran kartıma yeni gelen 24.1.1 da sürümünü yaklaşık 2-3 saat önce kurdum. Normalde eski sürümde kalacaktım fakat AFMF kullanmak istedim. God of War da ve Fortnite da denedim şimdiye kadar yarın denediğim başka oyunların da before after değerlerini eklerim. God of War da bir FPS artışı...