Bilal Yiğit isimli üyenin son içerikleri

1. B

35K Bütçeye Neler Alabilirim?

Hocam sormak haddimize değil ama bu kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz? Yaşım 15 internetten falan ben de kazanmak istiyorum.
  2. B

Yardım G24F-2 sol üst köşede ışık sızması

Ben de itopyadan aldım ama 5 ölü piksel ya da aynı noktada3 pikselden aşağısı için değişim yok dedeiler bende uzatmadım zaten 2 yıl içinde çıkarsa değişime götürücem
  3. B

Yardım G24F-2 sol üst köşede ışık sızması

ben de aldım yaklaşık 1 ay oldu 2 tane ölü piksel var değişim yapmadılar. Sen nereden aldın ?
  4. B

Yardım Gigabyte h610m h anakartımda App Center indirilmiyor.

Öncelikle selamlar gigabyte app centeri indirdiğimde hata alıyorum bios ve chipset güncelledim denedim yine de olmadı. Verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak koyuyorum yardımcı olursanız sevinirim. Hatanın türkçesi "Bu ürünü desteklemiyoruz, kurulum şimdi iptal edilecek."
  5. B

RTX 3060 Gta 5 fps sorunu lütfen yardım

Gta 5'de ultra ayarlar msaa 4x gelişmiş ayarlarda da uzaklık en yüksekte iken 70 80 fps alıyorum harita açınca drop yiyor 5 10 fps oluyor 5 saniyeliğine msaa 2x yapıp uzaklık mesafesini en düşüğe alıyorum yine de düzelmiiyor oyun içi 90-100 fps arası veriyor. Hem fpsim düşük gbi geliyor kasma...
  6. B

Yardım İnternetim galiba kısıtlandı

Sosyal medya kısıtlaması geldi galiba
  7. B

Yardım Hangi fan daha iyi yardımm?

camı açmam gerekiyor mu açmadan ölçtüm 15cm çıktı
  8. B

İnternetten baktım kasanın cpu boşluğu 150mm yazıyor ama yine de ölçeyim mi?
  9. B

Corsair Carbide Series Spec-05
  10. B

154 mm boyutu var sığmıyor kasama maalesef gösterdiğim iki ürün arasında hangisi daha iyi ?
  11. B

Kasam 150mm cpu soğutucu sınırı olduğu için büyük kule tipi soğutucular uymuyor. İki fan arasında kaldım aşşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-223-basic-4pin-pwm-islemci-sogutucu...
  12. B

Yardım i5 12400f soğutucu önerisi

Teşekkürler. Bakıyorum modellerine çoğunluklaolumlu yorumlar
  13. B

Kasaya sığmıyor ki onun azıcık küçüğü var işlevli olur mu karar veremiyorum. Malum ekonomi belli fiyatlar çok uçuk alıp pişman olmak istemiyorum
  14. B

Hangi Monitörü seçmeliyim??

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 bu monitör var yeni çıktı ben satın aldım kullanıyorum gayet güzel 1 tane ölü piksel çıktı ghosting yok. Gayet memnunum önerebilirim. Dp kablosuyla gsycn de açılıyor zaten
  15. B

Ben de ilk defa aldım yıllardır laptop kullanıcısım. Fan sesine laptoptan alışkın olduuğum için rahatsız etmiyor ama sıcaklıktan ben de şikayetçiyim. Kasa küçük olduğundan fan arayışındayım alırsam görüşlerimi paylaşırım.
Geri