İşte bu özellik çok pil tüketmezmi ve oyunlara etkisi çok olurmu. Birde plus modelinin pil kapasitesi 800 mah. Baya yüksek
1786524841
Bikaç yerde gördümde 4000 hz üstü mouseler gereksiz diyenler çok.
Peki hocam bu atk serisine bakınca a9 düz ve a9 plus ve a9 pro arasında hangisini tercih etmeliyim bunlar arasında 8000 hz çok etkilermi o fiyat farkına değermi. Ve hz artınca şarj daha çok gidiyor.
Aslında kullandığım monster ürünleri var ve bilgisayar servisi dışında oyuncu aksesuar servisleri mouse-oyun kolu-klavye vb ürünlerde servisi çok iyi garanti varken. Garantisi biten ürünede ücretli bakım onarım yapılıyor. Ama bilgisayar servisi berbat yani ona hiç bişey diyemem.
Hmm bende aslında gördüm bi kaç tane ama işte çok alınan bi mouse olduğu için normal karşılamıştım aslında atk a9 pro onun kadar popüler değil sanki. Baya kararsız kaldım acaba indirime girermi her iki modelde.
İşte ben baktık neredeyse herşeyi aynı pro modeli ile yani düz modeli nin özellikleri düşük zaten ve kutu içeriği bile farklı. Ondan dedim attack shark daha mantıklı değilmidiye
Bunu başka kişilerde önerdi ama bu attack shark x3 prodan ne farkı var çünkü bende tavsiye üzerine attackshark x3 pro yu sordum. Ve özellikleri birbirlerine çok yakın hatta aynı ama attack shark daha ucuza var.
Peki atack shark x3 pro ve superlight var hangisini önerirsiniz?
Birde monster neden önermiyosunuz monsterin aksesuarlarda servisi baya iyi yani bi arızada problem rahat çözülüyor bilgisayarla için demiyorum bunu sadece aksesuar.