Bilal Yusuf isimli üyenin son içerikleri

1. B

Atack Shark X3 Pro Mu Pusat Ghost Pro Mu İyi

Hmm ozaman kesinlikle a9 pro diyosunuz tamam teşekkürler pek bilgim yoktu ondan sordum sağolun.
  2. B

İşte bu özellik çok pil tüketmezmi ve oyunlara etkisi çok olurmu. Birde plus modelinin pil kapasitesi 800 mah. Baya yüksek 1786524841 Bikaç yerde gördümde 4000 hz üstü mouseler gereksiz diyenler çok.
  3. B

Peki hocam bu atk serisine bakınca a9 düz ve a9 plus ve a9 pro arasında hangisini tercih etmeliyim bunlar arasında 8000 hz çok etkilermi o fiyat farkına değermi. Ve hz artınca şarj daha çok gidiyor.
  4. B

Hocam siz sensör takılması var demiştiniz ikisininde sensörler PAW3395 yani aynı. Birinde arıza oluyorsa diğerindede olmazmı?
  5. B

Aslında kullandığım monster ürünleri var ve bilgisayar servisi dışında oyuncu aksesuar servisleri mouse-oyun kolu-klavye vb ürünlerde servisi çok iyi garanti varken. Garantisi biten ürünede ücretli bakım onarım yapılıyor. Ama bilgisayar servisi berbat yani ona hiç bişey diyemem.
  6. B

İndirim bekliyeceğim sizce indirim belkemem mantıklı olurmu
  7. B

Hmm bende aslında gördüm bi kaç tane ama işte çok alınan bi mouse olduğu için normal karşılamıştım aslında atk a9 pro onun kadar popüler değil sanki. Baya kararsız kaldım acaba indirime girermi her iki modelde.
  8. B

Nerden baktın hocam genel bi şikayetmi
  9. B

İşte ben baktık neredeyse herşeyi aynı pro modeli ile yani düz modeli nin özellikleri düşük zaten ve kutu içeriği bile farklı. Ondan dedim attack shark daha mantıklı değilmidiye
  10. B

Attack shark x3 pro ile karşılaştır hocam bu düz modeli
  11. B

Bunu başka kişilerde önerdi ama bu attack shark x3 prodan ne farkı var çünkü bende tavsiye üzerine attackshark x3 pro yu sordum. Ve özellikleri birbirlerine çok yakın hatta aynı ama attack shark daha ucuza var.
  12. B

2000-2500 civarı
  13. B

A9 pro sitelerde yok gibi bulamadım link varsa atabilirmisinzi güvenilir.
  14. B

Tamam teşekkürler ozaman bahsettiğim modeller arasında atack shark x3 pro en iyisi diyosunuz onun dışında razer basilisik v2 iyi diyosunuz.
  15. B

Peki atack shark x3 pro ve superlight var hangisini önerirsiniz? Birde monster neden önermiyosunuz monsterin aksesuarlarda servisi baya iyi yani bi arızada problem rahat çözülüyor bilgisayarla için demiyorum bunu sadece aksesuar.
Geri