Tp link ex530v yanında küçük fiber kablonun girdiği bir aparat var bir de dediğim gibi modem fibere uygun olmasa 1 yıldır kullanamazdım, statik ip çözer mi peki kesin onu araştırdığım da sabit ipler saldıraya açık olur diyordu
1.5 yıldır kullandığım internet ve modem son 10 gündür bir sıkıntı var muhtemelen yoğunluk saatinde beni dışlıyor ben bunu teknikere nasıl anlatacağım adamla 4 kere konuştuk
1000/50 hızım var anlaşma öyle genelde de 910 mbps alıyorum bunu biliyorum bi kayıp olacak ama son 10 gündür saat 19.00'dan sonra hızım yerlerde işin ilginç tarafı lol ve pubg oynayabiliyor bazen paket loss veriyor ama ping 24-25 oluyor genelde lol de bir kaç test atacağım, teknik ekip 4 kere...
Herkese merhaba
Sistemim Ryzen 5 2600x ana kartım b450m, işlemciyi ryzen 5 7600f anakartı b650m ve ram alıp maddi durumu toparladıktan sonra ekran kartı alsam o sırada rx570'i kullansam sıkıntı yaşar mıyım güncel parçalara zarar verir mi ? Taksit işine giremiyorum elim de olanla almam lazım ve...
merhaba herkese 5 yıl önce kendi topladığım pcmi güncellemek istiyorum,
b450m pro v2 anakart
ryzen5 2600x
rx 570 var
aklımda hep bi ddr5 sisteme geçme var ama 30-35k yı buluyor şimdi güncel anakart üstünden ilerlersem çok bi yere varamıyorum taksit ile alabilirim ama o zamanda her ay başına...