bilalgvnc06 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Steam pubg darboğaz rtx 5070 zotac solid oc

Merabalar , rtx 5070 ve 5800x3d 32 rem kullanıyorum ekran kartını yeni aldığım sıralarda pubg açıp test etmiştim darboğaz yoktu 300 400 fps alıyorfum şuanda 3 ay civarında 120 fps alıyorum ekran kartı kullanımı 50 40 arası , büyük bir draboğaz problemi oluyor ve bu sadece pubg de oluyor , bu...
  2. B

Gigabyte Anakartlar İçin 5V yan yana 3 pin başlığı nereye takılır gigabyte anakartta

Takıyorum ama ışık felan yanmıyor anlayamadım sorun nedir bilmiyorum 1754508709 Gsmepower var ama malesef ondada 3 pin yok 😁 sanırım dönüştürücü kontrolcü felan almam gerekli
  3. B

Gigabyte Anakartlar İçin 5V yan yana 3 pin başlığı nereye takılır gigabyte anakartta

Ana kartım b450m bazooka max wifi , arctic 360mm ii mevcut , argb ışığı yanmıyor nereye taktıysam yanmadı , 5v 3 pin nereye takmam gerek ne yapmalıyım ?
  4. B

Yayın açtığımda yırtılma

Meraba arkadaşlar ben 240hz monitör kullanıyorum normalde bir sorun yok ama yayın açtığımda hangi program olursa olsun bu , kesinlikle hz düşüyor fiziksel olarak değil ama ben gözümle yırtılmaları hz düşüşünü hissediyorum . Rakam olarak yine 240 hz bunun sebebi nedir nasıl düzeltirim bilen var mı ?
  5. B

Rtx 5070 zotac driver problemi !

teşekkürler deneyeceğim
  6. B

Rtx 5070 zotac driver problemi !

rtx 5070 zotac driver problemi ! sistem 5800x3d rtx 5070 zotac yeni driver gelmeden önce böyle bir sorun asla yaşamadım bu zannediyorum ki driver ile alakalı oyun fena halde drop yiyor hatta bazı oyunlarda %80 dar boğaz var bu normal değil bu şekilde değildi önceden bunu nasıl düzeltirim yada...
Geri