bilall2 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor

Dün ramı ekran kartını bios pilini söktüm 30 dk bekledim taktım düzeldü tesekkür ederim
  2. B

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor

Ram hz yükselttim hic bir türlü monitöre bios dahil hic bir goruntu gelmiyor bios pilini cikarttim bekledim sonra taktim duzelmedi baska monitorde denedim yine duzelmedi lütfen yardım edin
  3. B

KABLO NET MODEM NERDEN BULURUM

Bir bulamadım ya lanet birsey
  4. B

KABLO NET MODEM NERDEN BULURUM

Oturduğum binada turk telekom alt yapısı var ama port yok eski düzen acik mavi mavi telefon kablosundan cekiyorlar Bu yüzden alt yapısı portu oldugu icin kablo nete gecmeyi dusunuyorum fakat onlarda modem kiralıyorlarmış bu yüzden satın almak istiyorum internettennbaktım ama bulamadım nerden...
  5. B

Bu sistemi topladım siyah ekran

Nereye gondericem ben kargoyu iade talebini nasil acicam baktimda bulamadim
  6. B

Acmiyo
  7. B

Off sinirden olcem benim aldigim sistem ramleri fln iyi secmistim degistirmesem ne olur ki sistem kotumu
  8. B

Amd Ram vs yukselttim psu sogutucu iyi sectim ondan aslında
  9. B

Benim sistemim cokmu kötü
  10. B

Ne yazmalıyım dilekceye ve dilekceyi nereye vericem
  11. B

İntele gecicem iade edip ne almalıyım tavsiye varmı?
  12. B

İnce hesaptan bunu aldım dün windows 11 yükledim lolü alt yapıp alta alırken siyah ekran veriyor hic icime sinmedi iade ediyim mi İade edip intel sistem almayı düsünüyorum bu sisteme 50 bin verdim
  13. B

50 bin tl intel sistem önerisi

Evet degistirim mi 1708939001 Guzel begendim ama dun win 11 de oyle yapmasi cok sinirimi bozdu 1708939175 Bu nasil iyi mi?
  14. B

Bunu gecen aldim ama windows 11 yukledim oyunu alta alirken siyah ekran veriyor iade edicem sinir etti beni ya 1708938772 Bu sistem nasil birde
  15. B

Bendeki sistemde bu degistirim mi sence
Geri