Düzeldi ustam gün de bir kere kazanma hakkı tanımlamışlar her gece saat 00.05 gibi hepsiburada bakiyesi yüklüyorum direk geliyor chip para 9k biriktirdim telefon almayı düşünüyorum chiplerle beraber.
1770871461
Hepsiburada'ya 3500 TL bakiye yükledin diyelim 1000 TL chip para geliyor. Amazon'a...
3 defa 1000 TL chip para verdi ama 4.
sefere vermedi kapandı mı aceba? 2 kere amazona 1 kerede hepsiburada ya bakiye yükledim. Sonrasında iki kere daha Hepsiburada'ya bakiye yükledim ama son iki tanesi gelmedi chip para olarak.
Piyasası 2.5K olan bir ürün çok ucuza satılıyorsa ufak bir kusuru olabilir. Bir çok yerde uygun fiyatlı satıldı bu markanın ürünleri hepsinin yorumlarında batarya aniden 0 oluyor ve cihaz kapanıyor tarzında. Raf ömrünü tüketmiş ürünleri millete iteliyorlar sanırım.
Temu'da aynı ürün var şuan fakat bu fiyattan daha pahalıya geliyor vergi eklenince. Bakalım bir heves aldık inşallah üzmez aslında ekran kartı desteği var metal kasa içinde ama bu nedense gözüme bir hoş gözüktü.
1757711234
Konudan bağımsız ama fiyat farkı arada kabul edilebilir düzeydeyse sizin...
Yok ustam devam ediyor ben aldığım ürünü iptal ettim. Biraz önce yeni hesap açtım bir kaç mesaj önce attığım mikrofonum RGB versiyonunu aldım. Bir tık daha pahalı ama daha hoş duruyor.
Haomuren Haomuren USB Mikrofon böyle bir şey de satılıyor bu nasıl aceba? Bu daha çok. Satmış daha iyiyse bunu alcam iptal edip. Ayrıca YouTube de daha çok videosu var bir çok kişi incelemiş. Aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.
Usta dur gece gece canımız sıkılmasın. O yorumlar yokmuş gibi düşünelim. Kablolu yaka mikrofonu fiyatına masa üstü mikrofon alıyoruz. Gelsin kuralım hayırlısıyla kullanalım.