Piyasası 2.5K olan bir ürün çok ucuza satılıyorsa ufak bir kusuru olabilir. Bir çok yerde uygun fiyatlı satıldı bu markanın ürünleri hepsinin yorumlarında batarya aniden 0 oluyor ve cihaz kapanıyor tarzında. Raf ömrünü tüketmiş ürünleri millete iteliyorlar sanırım.
Temu'da aynı ürün var şuan fakat bu fiyattan daha pahalıya geliyor vergi eklenince. Bakalım bir heves aldık inşallah üzmez aslında ekran kartı desteği var metal kasa içinde ama bu nedense gözüme bir hoş gözüktü.
1757711234
Konudan bağımsız ama fiyat farkı arada kabul edilebilir düzeydeyse sizin...
Yok ustam devam ediyor ben aldığım ürünü iptal ettim. Biraz önce yeni hesap açtım bir kaç mesaj önce attığım mikrofonum RGB versiyonunu aldım. Bir tık daha pahalı ama daha hoş duruyor.
Haomuren Haomuren USB Mikrofon böyle bir şey de satılıyor bu nasıl aceba? Bu daha çok. Satmış daha iyiyse bunu alcam iptal edip. Ayrıca YouTube de daha çok videosu var bir çok kişi incelemiş. Aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.
Usta dur gece gece canımız sıkılmasın. O yorumlar yokmuş gibi düşünelim. Kablolu yaka mikrofonu fiyatına masa üstü mikrofon alıyoruz. Gelsin kuralım hayırlısıyla kullanalım.
Siteyi bende ilk defa duydum temu kadar başarılı değil sanırım. Google Play yorumlarında bir çok şikayet var gerçi %60 vergi ekleniyor diye kızmışlar. Ürünü alırken vergi kesmesi iyi oldu gümrük süreci sorunsuz olur inşallah.
Soğuk veya sıcak fark etmeksizin bardağa doldurup içiyorum bazen termosun kendi bardağını tercih ediyorum bardak olmadığında yanımda. stanley klasik trigger-action modelide var elimde ama onda bile bardağa doldurarak tüketiyorum bardaktan içmek ayrı bir zevk. Almak isteyene tavsiye ederim...