bilalyuksl04 isimli üyenin son içerikleri

1. B

spontini 110 vs kanuni mati 125

iki motor arasında kaldım sizce hangisi alınmalı spontiniye daha sıcak bakıyorum nedense
  2. B

Oyuncu Koltuğu Kararsız Kaldım

yani ikisinin de kumaşı benzer gibi marka olarak hawk daha iyi ama öyle 1200 TL'ye değecek bir fark olacağını düşünmüyorum xprime ın başka koltugu bende var uzun süre memnun kaldım
  3. B

Nasıl Kilomu Arttırabilirim?

2 yıldır düzenli spor yaptıgımdan dolayı sana bir sürü tavsiye verecegim dostum öncelikle yemek yiyorum kilo alamıyorum diye bir şey yok öğünlerini arttıracaksın atıyorum günde 3 öğün yemek yiyorsan 4 5 öğün yiyeceksin bir de fatsecret diye bir uygulama var onu indir kalori takibi...
  4. B

Sabahlıyorum Yorgun uyanıyorum bir çözümü var mıdır ?

deneyeceğim teşekkürler
  5. B

Getir araç kredi kartı limiti

hocam bir kez daha arayın bi sıkıntı var mı diye sorun hani böyle bir mesaj geldi fakat kiralamayı bitirmiştim vs diye yani park cezası ödeyebilirsin de sana tavsiyem kiralama işleriyle hiç uğraşma bu işin pirisi tiktakdır fakat hayatımda çok kez kullandım son 2 kullanmamda büyük problemler...
  6. B

haklısın hocam zaten tek üzüldügüm konu o degil psikolojik olarak travmalarım var başka konularla ilgili, yakın bi arkadaşımızı kaybettik 19 yaşındayken hani başka problemlerimiz de var bunlardan dolayı bi çıkış yolu bulmaya çalışıyorum psikologa gitmek istiyorum fiyatları 2000den aşşağıda değil...
  7. B

hocam hayat genel olarak zor borçtur kumardır en ufak bir şey psikolojini etkiliyo özellikle hayatta bazen her şey üst üste gelir ya o dönemden çıkabilene helal olsun ben dayanamıyorum 1707790129 ? 1707790277 konunun yaşla ne ilgisi var onu anlamadım dostum
  8. B

bırakılmıyo hocam sigara,2 aydır içmiyodum 2.5yıllık ilişkim bitti yaralarımı tek saran o derdimi anlatacak bir kişi bile yokken sigaradan vazgeçemem
  9. B

Getir araç kredi kartı limiti

yani müşteri hizmetlerine derdini anlattın mı polisin aracı çektigini falan bunla ilgili bir rapor oluştursunlar senden boş yere para almasınlar yani yanlış yere park ettiysen eğer senden onun cezasını alırlar
  10. B

xiaomi flipbuds pro modları samsung cihazda çalışır mı

merhabalar xiaomi flipbuds pronun gürültü engelleme ve şeffaf modları samsung a23 telefonumda çalışır mı
  11. B

multinet soru yardım edin lütffeen

ben dee önceki işimde öyle oldu büyük bi perakende firmasında çalıştım ama şuanki yer aşırı firmalaşmış bi yer degil
  12. B

kanka haklısın valla çok dogru işçiyi dneme süresi diyip vermemiş aynı durumdan korkuyorum
  13. B

hocam arkadaşlarım bu sorunu yaşadılar vermiyolar para 1694203429 arkadaşımın babasının iş yerinde eleman 1 ay durdu çıktı para mara vermediler 1694203454 yazıyo ama zorunlu mesai yapmazsak laf ediyo çıkın işten böyle devam ediceksiniz falan diyo 1694203506 sözleşme falan imzalamadık girerken
  14. B

hocam işçiyi deneme şeyi var ya 2 hafta mı 1 ay mı ne vermiyolar bazen işverenin inisiyatiffine kalmış bi durum
Geri