Bilgehan44 isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Gainward RTX 5080 Phoenix 53.999TL

hocam sakin kimsenin bilgisini böylece sorgulamak olmaz bir konuda yanılması onu kötü etmez
  2. B

Oled monitör karşılaştırması

İyi günler Arkadaşlar inşallah yeni alacağım sistemde oled bir monitör almak istiyorum iki model arasında kaldım iki markadan hangisi olursa aynı marka bir tanede 2.monitör alacağım ekran kartım rx 9070 xt olacak,ekipman olarakta full asus rog olacak(klavye,mouse,kulaklık) Arasında kaldığım 2...
  3. B

Yardım ASUS ROG Strix B850-F alınır mı? öneri destek

kanka kimse cevap vermemiş bunca zaman, yeni gördüm ama bu kartı alırsan hiç pişman olmazsın araştırmalarım sonucunda bende yeni dizeceğim sistemde bu anakartı almak istiyorum inşallah dediklerine çok fazla aldanma ağzı olan konuşuyor malum,medela 2500tl daha altına msi tomahawk x670e var fakat...
  4. B

Asus vs msi anakart karşılaştırması

kanka n11de taksit yok 12 taksit olması
  5. B

teşekkür ederim benim içimede asus sinmişti zaten
  6. B

o zaman son olarak ne önerirsiniz şunu al diye kararsız kaldım driversız olmaz gibi çünkü klavye mouseun driverdan ayarlanması gereken kısımları oluyor
  7. B

neden peki ve hangi anakarta geçtiniz
  8. B

daha dizmedim ama asus düşünüyorum 1753197580 fark olarak küçük şeyler dışında msi daha iyi
  9. B

kablosuz modeller ve modellerin özelliğide tek dongle ile bağlanabilir olması yani driver önemli
  10. B

Merhabalar inşallah yakında iyi bir sistem toplamak istiyorum,bildiğiniz gibi malum her fiyat uçmuş gitmiş bende bu kadar para baymışken alabildiğim en iyilerini almak istiyorum,düşündüğüm tüm parçaları belirledim ama anakartta 2 seçenek ben kararsız bıraktı,sizin deneyimlerinize,tecrübelerinize...
  11. B

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

inşallah umudumuz o hiçbirşey alamadık 🥲
  12. B

Thermal Grizzly hydronaut 26 gr tg-h-100-R termal macunu alınır mı?

iyi bir macun fakat ilk arkadaşın dediği gibi baya fazla çok fazla kullanmayacaksanız fazla satın almayın çünkü termal macunlar çok beklerse kıvamları bozulup kalitesizleşiyorlar 1752822521 1 gram sürmeniz yeterli olur ha kısa süre içinde birkaç macun değişimi yapacaksanızda 4-5 gram yeterli...
  13. B

Yardım 2K 27 inc IPS Monitör önerir misiniz? Bütçe 5 - 8,5 k

merhabalar önerebileceğim güzel bir model var segmentinin baya üstünde ve fiyatı böyle bir ürüne rağmen gerçekten iyi eğer bütçeyi çok az arttırabilirseniz aocun gibi güzel bir marka sizi asla üzmeyecektir attığınız markaya gelirsek ktc'yi daha önce duymadım ve panel üreticisi hakkında bir...
  14. B

MAFİA DEFİNİTVE EDİTİON AÇILMIYOR

yapabildinizmi
Geri