Bilgehan44 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Format Usbsini Seçince Biosa Atıyor

çözemedim bilgisayarcıya götüreceğim
  2. B

Çözüldü✓ Format atarken kurtarma ekranı

https://forum.donanimarsivi.com/konu/format-usbsini-secince-biosa-atiyor.1243939/
  3. B

hocam usbyi yeni aldım bak aslında windowsu yüklüyordu başta ama yüklerken tak diye kapandı ve biosa attı geri sonrada şu siyah ekran ve yazılar herhangi birşeye tıklayınca yeniden biosa atıyor
  4. B

kanka o zamanki sorun geçtide şimdi yeni bir sorunum var konularımdan yeni konuya bakarmısın çok zor durumdayım belki bilirsin ne yapacağımı
  5. B

nasıl yani 1783960480 biostan çıkıncada şöyle bir ekran geliyor
  6. B

denediklerimin hiçbiri olmadı biosumda güncel sadece pcnin performansı artar diye indirmiştim dediğini deneyeceğim umarım olur şuan kötü hissediyorum pcde sorun çıkacak diye windows bozuldu herhalde dediğiniz gibi bende en iyisi format atayım diye bu yola girdim 1783959693 rufus ile gpt olarak...
  7. B

şu ekranlara attı
  8. B

Bilgisayarımda anakartımın sitesinde(ROG X870F) bir güncelleme vardı onu indirdim ve kurdum yeniden başlat dedi yeniden başlatınca pc 30dk açılmadı bende tuşa basarak kapattım ama sonrasında beni kurtarma ekranına attı ne yapsam olmadı bende format atmaya çalışıyorum şuanda ama format usbsini...
  9. B

WİN11 Format Esnasında Usb Seçince Tekrardan Bios'a Atıyor

Abi naptınız Allah için yazın günlerdir perişanım çözemedim bilgisayarımın bozulmasından korkuyorum
  10. B

pc özellikleri: Sapphire Nitro+ Rx9070xt ‎Amd ryzen 7 9800x3d ‎Asus Rog X870-F ‎G.Skill trident z5 neo 6000mHz Cl30 ‎Kioxia Exceria plus g4 gen5 2tb ‎Deepcool mystique argb 360 lcd ‎Enermax ert1200w ‎Montech king 95 pro Bugün sistemimde bazı yazılım...
  11. B

❌İndirim Bitti! Gainward RTX 5080 Phoenix 53.999TL

hocam sakin kimsenin bilgisini böylece sorgulamak olmaz bir konuda yanılması onu kötü etmez
  12. B

Oled monitör karşılaştırması

İyi günler Arkadaşlar inşallah yeni alacağım sistemde oled bir monitör almak istiyorum iki model arasında kaldım iki markadan hangisi olursa aynı marka bir tanede 2.monitör alacağım ekran kartım rx 9070 xt olacak,ekipman olarakta full asus rog olacak(klavye,mouse,kulaklık) Arasında kaldığım 2...
Geri