Hocam şuan denedim, o performans boost'unu devre dışı bırakınca 10'a yakın fps düşüşü oldu fakat agresiften etkine çekince sıcaklıklar 75-80 civarlarına fps de 1-2 azaldı o ayarda devam etmeyi planlıyorum. Çok sağ olun gerçekten sorunumu tamamen çözdü.
İyi günler herkese,
Yeni aldığım Asus Rog Strix bilgisayarımda normal kullanımda veya yükte ısınma sorunu yaşıyorum. Normal video izlerken veya internette gezerken 60 derecelerde, oyun oynarken ise (BF5 Ultra ayarlar+RT veya Son ayarda GTA V) 95 derecelere kadar çıkıyor, bu değerleri Turbo fan...
Maalesef bu konuda bir fikrim yok ben bu modeli tercih ettim. Bunu da forumlarda insanlara danışarak karar verdim çok detaylı bilgim yok HP modeli hakkında. Fakat kronik problemli bir model değilse o da tercih edilebilir bence.
G614JI modelini aldım. Aktif olarak kullanıyorum 3-4 gündür. Bataryasının biraz daha fazla gitmesini bekliyordum ama normal olabilir çok emin değilim. Bir de şuanlık işlemcide bir ısınma sorunu var 95+ dereceleri görüyorum Turbo fan modunda, onu çözmeye çalışıyorum. Onun dışında görünüş olarak...
https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-g16-g614ji-n3188-intel-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-pcie-ssd-8gb-rtx4070-16-165hz-dos-p-692774287?boutiqueId=61&merchantId=105919&utm_source=share
Şu adresteki dizüstü 44.000 TL için iyi midir alınır mı?
Bu sene üniversiteye gideceğim, en fazla 40.000 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem var, belki zorlarsam 45.000 TL de olabilir. Dersler için ve oyun için kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar alacağım. Yüksek sistem isteyen oyunları da CS tarzı da Minecraft tarzı da oynuyorum. Kütüphane, kafe...