bilgiedin1 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Arc 770 16gb alınır mı

asusta tavsiye edebilirsin msi da ikiside kaliteli markalar
  2. B

Sistemim Last of ust part 2 icin yeterlimi ?

sa arkadaşlar sistemim bu last of ust part 2 kaldırırmı kasmadan Ryzen 5 5600 GTX 1660 Super OC 120 Gb sıvı soğutma Gskill Trizent rgb 2x8 16gb ram 500gb m2 ssd 600 w msi psu
  3. B

Bilgisayar topladım nasıl olmuş

5 bine versin düz
  4. B

Powercolor ekran karti Alınır mı?

Nvdia ekran kartı sizin icin yazılım olarak ve sıcaklık değerleri olarak daha iyi olur 1760449197 işlemci anakart ssd güzel ama ekran kartı nvdia olursa müq olur
  5. B

Oyun Sitesi Kurmak icin gerekenler nelerdir?

aynen yaşım senin gibi 13 yaşında aynen aynen
  6. B

haklısın hocam ben cözücem bi yoldan yazılımcı arkadaşlarım var
  7. B

Virüs bulaştı pc ye yuardım!!!

format gerek yok dediğim vürüs programını indir tarasın detaylı hızlı tarama yapma ama yavaş yapsın hepsini tarasın sorun olursa temizle dersin formata gerek yok
  8. B

siz torrent karşısınız belli oluyor hocam siz yardım etmesseniz olur :)
  9. B

Virüs bulaştı pc ye yuardım!!!

öncelikle geçmiş olsun ESED NOD32 KULLANABİLİRSİNİZ Ücretli olanı kullanırsanız sizin icin daha iyi https://www.eset.com/tr/home/antivirus/download/
  10. B

torent oyun şeklinde olucak 1760185890 torent oyun şeklinde olucak sanal depolmam var gerekince ama harddisk lazım mı tam bilmiyorum onun icin actım konuyu
  11. B

arkadaşlar oyun sitesi kurmak istiyorum fakat pek bilgim yok oyunlarımı saklayabilicegim sanal depolamam var ama gercek harddisk mi kullanmalıyım bu iş icin napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim .
Geri