BilginTR isimli üyenin son içerikleri

1. BilginTR

Gaming Gecesi Özel Sistem Tavsiye

anakart ve işlemci soğutucu değiş
  2. BilginTR

Windows 11 Key Hangi Siteden Alınır

sağlamlisanstan al geç
  3. BilginTR

Alınır mı Sizce Hem Rekabetçi Hemde Açık Dünya Oyunları İçin

Öyle bir şey yok VA panel kullanıyorum ve İPSdeki kalitesiz siyah renkleri ışık patlamalarını görmüyorum ben memnunum, eski model va paneller sıkıntılı mı evet ama yeni va panellerde bir sorun yok
  4. BilginTR

Aktif Ekip Kuruyorum

kral yeni pc topladım da discorda nasıl giricem nasıl kurucam uygulama olarak yasaklı olduğundan kuramıyorum
  5. BilginTR

Hala Oynadığım 20 Yıllık Oyun Size Nasıl Görünüyor?

ne etkinliği hocam o
  6. BilginTR

MSI A850pl Vs MSI A850gl

Biraz daha tüketici haklarını bilen bir ağızla yazmanızı önerirdim neyse cevap versinler bakalım
  7. BilginTR

MSI A850pl Vs MSI A850gl

İkisini de kabul etmeyin, MSI A850G diğer modeller göre üst sınıf, yani teklif ettikleri PSU'lar sizinkine göre bir alt sınıf olarak kalıyor. Distribütöre tüketici olarak stoklarında bulunmayan ürünün bir üst modeli misli ile değişim talep ettiğinizi söyleyin. Yada MSI A850PL seçin uğraşmak...
  8. BilginTR

En Uygun Oyun Satış Platformları

Arkadaşlar PC'de vakit geçirmek için Steam, Xbox, Epic Games gibi oyun platformlarından en uygun şekilde kendi hesabıma ve online oynayabilecek şekilde nerelerden satın alabilirim
  9. BilginTR

Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

Arkadaşım foto atıp duruyor demenize güldüm, amdcilerin gözü yaşlı :)
  10. BilginTR

neden ki hocam ?
  11. BilginTR

Anakart Almayı Düşünüyorum

Hocam forumda her yazana her şeye kafanızı takmayın, bende sizin gibiydim, çok inceleyip araştırınca insan ne yapacağını şaşırıyor herkesin lafına kulak asıyor, sonra bir ton sıkıntı yaşıyorsunuz, teknoloji bu tamamen şans işi, b850 force gayet uygun bir anakart, bugün gaming gecesi var...
  12. BilginTR

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nvidia DLSS 5 sürümünü çıkardı, oyunlarda grafiklerde bariz bir düzeltme yapıyor, peki ya AMD bunun karşılığında bir güncelleme yapar mı , FSR güncellemesi olur mu sizce? Sanırım destekleyen modellerde yazılım güncellemesi ile geliyor, düşüncelerinizi merak ettim
  13. BilginTR

Anakart Almayı Düşünüyorum

Hocam bu anakart giriş seviye ve incecik bir anakart tamam Asus marka ama bence bir tık üst modellere bakın 7-8 bin bütçe ayırın derim
  14. BilginTR

Yeni Toplama PC De Yapılması Gerekenler Neler?

Hayırlı olsun, @Trifact hocamın çok güzel hazırladığı bir video var bunu izleyebilirsin
  15. BilginTR

Hangi Tarzda Monitör Alacağımı Bilemiyorum Yardımcı Olur Musunuz ?

İmzamdaki AOC Q27G42XNE 27" 2K 180Hz VA Panel monitörü kullanıyorum çok memnunum renk kalitesinden ve siyahların netliğinden. Dediğiniz gibi FPS fazla oynamıyorsanız tavsiye ederim kaliteli bir VA panel, bu monitör 2k çözünürlükte sistemine uyarsa
Geri