Bilgisayar Hanem isimli üyenin son içerikleri

1. B

CS2 LOGİN WİTH FACİET SORUNU

Arkadaşlar merhaba cs 2 faciet anti chate girdiğim zaman login with faciet seçeneği çıkıyor üstüne basıyorum hiç bir şey olmuyor çözümü bilen var mı ?
  2. B

IPHONE 16 ORJİNAL ŞARJ ALETİ

Hocam nerden bulabilirim peki ?
  3. B

IPHONE 16 ORJİNAL ŞARJ ALETİ

Arkadaşlar merhabalar Iphone 16 orjinal şarj aleti alabileceğim bir yer var mı piyasa da 300 500 lira ya var ama bunlar gerçekten orjinal mi acaba ?
  4. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

Şuan kullandığım telefon POCO X6 PRO
  5. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

Hocam 16 pro ya güç yetmez de düz 16 nasıl olur ?
  6. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

Hocam Iphone 16 nasıl olur sizce ?
  7. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

android de ne telefon var hocam bu 46-47 civarına ? 1765290503 Hocam aslında pek kamera kullanan birisi değilim ama birde apple denemek istiyorum şahsen bu kadar abarttıkları kadar var mı onu test etmek için
  8. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhabalar Iphone 15 almayı düşünüyorum. Yaklaşık fiyatları 46-47 bin tl civarlarında geziyor. Şuana kadar hep andiroid telefon kullanmıştım. Apple al 4-5 yıl kullan diyen arkadaşlar oluyor. Sizce Iphone 15 günümüzde alınır mı ? Telefona güncelleme geliyor mu ? Tahmini Iphone 15 ne...
  9. B

Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin.

Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin. hatası alıyorum topluluk pazarında ne eşya satabiliyorum ne eşya alabiliyorum bugün steam hesabıma 100 dolarlık para yatırdım ve bu hatayı almaya başladım kartı doğrula seçeneğine tıklıyorum Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha...
  10. B

Yardım CS 2 BIÇAK KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM.

Hocam sence m9 bayonet katliam ve tartus eldiven nasıl olur renkli bir bıçak istiyorum
  11. B

Arkadaşlar kelebek ve el sargılarını satıp m9 bayonet ve tartus eldiven nasıl olur
  12. B

Arkadaşlar merhabalar CS 2 de kelebek pas kaplı savaş görmüş ve el sargıları savaş görmüş setim var bunları satıp M9 bayonet katliam desenli ve tartus kırmızı eldiven dizmek istiyorum. Bir kaç arkadaşıma sordum baynogameden satın alma ve ordan da satmaya kalkma fena komisyon kesiyor dediler...
  13. B

Arkadaşlar monitör menüsünde türkçe seçeneğini bulamıyorum

Hocam bide bu monitörün kutusundan yuvarlak bir kablo çıktı kare girişli bir ucu bir ucu usb girişi o ne işe yarıyor
  14. B

Hocam bu monitörün yanında ve arkasında iki tane basmalı tuş gibi bir şey var bunlar ne işe yarıyor ?
  15. B

Hocam monitör gayet güzel şimdi oyunlarda bir deneyeceğim
Geri