android de ne telefon var hocam bu 46-47 civarına ?
1765290503
Hocam aslında pek kamera kullanan birisi değilim ama birde apple denemek istiyorum şahsen bu kadar abarttıkları kadar var mı onu test etmek için
Arkadaşlar merhabalar Iphone 15 almayı düşünüyorum. Yaklaşık fiyatları 46-47 bin tl civarlarında geziyor. Şuana kadar hep andiroid telefon kullanmıştım. Apple al 4-5 yıl kullan diyen arkadaşlar oluyor. Sizce Iphone 15 günümüzde alınır mı ? Telefona güncelleme geliyor mu ? Tahmini Iphone 15 ne...
Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin. hatası alıyorum topluluk pazarında ne eşya satabiliyorum ne eşya alabiliyorum bugün steam hesabıma 100 dolarlık para yatırdım ve bu hatayı almaya başladım kartı doğrula seçeneğine tıklıyorum Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha...
Arkadaşlar merhabalar CS 2 de kelebek pas kaplı savaş görmüş ve el sargıları savaş görmüş setim var bunları satıp M9 bayonet katliam desenli ve tartus kırmızı eldiven dizmek istiyorum.
Bir kaç arkadaşıma sordum baynogameden satın alma ve ordan da satmaya kalkma fena komisyon kesiyor dediler...