bilgisayarbozucu isimli üyenin son içerikleri

1. B

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L mi MSI MAG CoreLiquid 240R V2 mi?

Bilgisayardımda uzun süredir hava soğutma kullanıyorum. Hem geçen yaz hem de son 1 haftada bilgisayarım aşırı ısınıp kapanıyor. Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ama hangisi almam gerektiğinden pek de emin değilim. İki tane işlemcime uygun olan buldum ama hangisini seçeceğim bilmiyorum. Kasama da...
  2. B

Yardım GTA V(steam) tüm modları nasıl kaldırabilirim? (basitçe)

Eskiden GTA ya baya mod kurmuştum, sonra sıkılıp silmiştim. Steam cloud yüzünden geri gelecek mi, gelirse nasıl kaldırırım? (GTA Online oynamak istiyorum) (bunu yazarken oyun iniyor)
  3. B

Mikrofonumu nasıl çok sesli (basslı) yapabilirim?

Çok sesli, bass boosted mikrofon sesleri oluyor ya, onu yapmak istiyorum ama kötü mikrofonum yok. İnternetten biraz araştırdım ama tek yapabildiğim program kurmak. Devamını hiç anlamadım. Kurduğum Program: VoiceMeeter Banana
  4. B

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

HD Tune: WDC WD10EZEX-00BBHA0 Error Scan Scanned data : 953488 MB Damaged Blocks : 0.0 % Elapsed Time : 100:50 Harddisk'te sıkıntı yok, mavi ekran da vermedi.
  5. B

2 kere denedim scan yapmayı. Biraz yaptıktan sonra mavi ekran verip kapanıyor. Eğer başarırsam sonuçları atarım.
  6. B

Sonunda bir tane oluştu. Mavi ekran verdiği zaman mavi ekran geldikten hemen sonra yok oluyor. Minidump'ta da hiç bir şey oluşmuyor. Ama bu oluşmuş. Doğru olan şey bu mu bilmiyorum ama gönderiyorum.
  7. B

40.000Tl Civarı Kasa Toplama

4060 olabilirdi ama 3060 çoğu yerde 4060'ı solluyor.
  8. B

AMD RYZEN 5 5600X 3.7GHz 6 Çekirdek ASUS TUF GAMING B550M-E 4600MHz DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 3600MHz C18 DDR4 Ram ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 OC V2 GDDR6 12GB 192 Bit LHR Ekran Kartı ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2...
  9. B

Peki istediğin şeyler? Mesela anakartta wifi olsun, SSD 1 TB olsun felan?
  10. B

Düşük curve, 27" hesaplı monitör arıyorum.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vg27vq-27-1ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,561616229.html Ben bunu kullanmıştım gayet iyi. 1690543353 Bir tık pahalı ama her şey uçmuşken gayet iyi
  11. B

M ile başlayan tek klasörler bunlar.
  12. B

15 Bin₺ İşlemci+Anakart+Ram Ddr5 Kurmak istiyorum yardim.

DDR5 zorunlu değil, onun yerine ekran kartına ve işlemciye daha fazla bütçe harcayabilirsin.
  13. B

Hero 5A 4060 alınır mı?

Biraz daha bütçen varsa Ryzen 5 5600X alabilirsin belki 1690542266 Böyle sitelerde de darboğaz yapma ihtimali yok diye biliyorum.
  14. B

Memdump gibi bir şey değil miydi? Böyle yazınca olmuyor.
  15. B

Minidump klasörü yok.
Geri