Steamden split fiction alacak param yok. Gamesatış/İtemsatış gibi sitelerde satılan steam hesaplarında sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz maalesef. Yüksek GB'lı oyun da cracklemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Steaminde split fiction olan var mı aile paylaşımı yaparız belki
Samsung A50 telefonum kendi kendine sıfırlandı. Dün akşam yemek yemeden önce youtubedan bir şeyler izliyodum sonra telefonu kapatıp peteğin üstüne koydum, yemek yerken bi anda android simgesi ve altında "cihaz sıfırlanıyor" gibi bir yazı gördüm. Telefonu elime alıp güç düğmesine basıp iptal...
hocam termal kısma yok diyor, tek girdim busefer arkada goodbyedpi açıp discord kullanıyordum normalde. çökme yaşanmıyor şuan ama fps değerlerimden hiç memnun değilim hala. 165fps göremedim oyun içinde
hocam nasıl anlicam throttle olduğunu? kırmızı olanlar sıkıntılı mı?
1753575663
oyunu yeni kapadım, değerler bu şekilde, adama sıkınca otomatik drop yiyorum, arada oyun çökecek duruma geliyor durup dururken. tek pubg değil cs2 de de silahı ateşleyince ufak droplar yiyorum.
1753575736
ya tek...
termal macunu değiştiğimden beri oyun inanılmaz kötü ya 160-200 fps alıyordum orta ayarlarda, şuanda düşük ayarlarda 40-90 arası alıyorum. çakma termal macun satmışlardı onu sürmüştüm ondan sonra böyle olmuştu bende eskisini temizleyip orijinal bir mx 6 sürdüm ancak hala çok kötü fps