Goodbyedpi indirmiştim tüm bilgisayarda ping ve gecikme sorunu yaşadım. Splitwire üzerinden Wiresock indirdim bir nebze daha iyi oldu ama konuşmalar hala biraz gecikmeli geliyor. Şimdi ise ekstra bir şey indirmeden Robloxa girebildim, herhangi bir oyuna girdikten 3dk sonra disconnect yiyorum...
Arkadaşlar hepsini atamadım ama birsürü oyun var, arkadaşlık kodunuzu atarsanız hesabınıza bakabilirim. Bu listedekiler dışında oyunlarınız varsa aileye eklerim.
Yani karbon alaşımlı bir mouseye göre fiyat çok iyi geldi bana, denemek için alınabilir paw3311 de sizi üzmez
1789257769
Paw 3311 çokta kötü bir sensör değil hocam profesyonel oyuncu değilsen hissetmezsin bence
ikiside pil ömrü ile öne çıkmıyor ama s26 bir nebze daha iyidir. Özelliğine bakarak seçeceken s26 al veya iphone deniyeyim diyorsan 15'de kötü telefon değildir üzmez ama s26 tercih et. Geçenlerde S26 68k ya düşmüş gibi görmüştüm ama yanlış hatırlıyorda olabilirim
migrosta falan indirime giriyordu bazen oraya bakabilirsin.
1789140183
s25fe 30k civarlarındayken almadım çok zam yedi, s25'nin fiyatı düştü o yüzden s25 daha mantıklı şuan f/p açısından
hocam zaten herhangi bir oyuncu koltuğu hawk fab serisinden daha rahat, bendede hawk fab var rahatlık olarak çok kötü ama hawk'ın bir üst modeli vardı 4000tl daha pahalı olan o çok daha rahattı mesela