yakında pc'ye de gelicek ya pazardaki çoğu itemin fiyatı GTA ön sipariş haberlerinden sonra düşmeye başladı (normalden çok daha fazla bir düşüş var) oyüzden yazmıştım.
Steamde oyun güncellerken diske yazma hatası veriyor çözümü nedir? Gemini ile birçok şey denedim ama sadece beni uğraştırdı diyebilirim, hala çözüm arıyorum. (Disk bozuktu sanırım onardım ama hala aynı, diskin sağlığı %100)
Forza Horizon 6'yı Orta ayarlarda oynuyorum. GTX 1660 Super ekran kartı ve Ryzen 5 3500X işlemci kullanıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatıp girdiğimde 85 Fps civarı ile 2-3dk oynuyorum sonra 83-82-84-80-81-77 diye dalgalı şekilde 15 Fps'e kadar iniyor, sizce sebebi nedir bilen varsa yardımcı...
Steamden split fiction alacak param yok. Gamesatış/İtemsatış gibi sitelerde satılan steam hesaplarında sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz maalesef. Yüksek GB'lı oyun da cracklemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Steaminde split fiction olan var mı aile paylaşımı yaparız belki
Samsung A50 telefonum kendi kendine sıfırlandı. Dün akşam yemek yemeden önce youtubedan bir şeyler izliyodum sonra telefonu kapatıp peteğin üstüne koydum, yemek yerken bi anda android simgesi ve altında "cihaz sıfırlanıyor" gibi bir yazı gördüm. Telefonu elime alıp güç düğmesine basıp iptal...