Bilgisayarcı efu isimli üyenin son içerikleri

1. Bilgisayarcı efu

Yardım Split Fiction coop nasıl oynarım?

Steamden hesap aldım, arkadaşı eve cagirdim local olarak girdik. Parsec'ide deneyecez yarın.
  2. Bilgisayarcı efu

Parsec nedir
  3. Bilgisayarcı efu

Acil yardım sizce bişey olur mu?

Onlar iade edilen ürünü sıfırlıyorlardır zaten. (Yani inşallah)
  4. Bilgisayarcı efu

Steamden split fiction alacak param yok. Gamesatış/İtemsatış gibi sitelerde satılan steam hesaplarında sadece çevrimdışı oynayabiliyorsunuz maalesef. Yüksek GB'lı oyun da cracklemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim? Steaminde split fiction olan var mı aile paylaşımı yaparız belki
  5. Bilgisayarcı efu

Öneri GTX 1660S Den Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim ?

bende 1660s kullanıyorum bir sıkıntısı yok, siz neden değiştiriyorsunuz?
  6. Bilgisayarcı efu

Yardım Samsung Telefonum Kendi Kendine Sıfırlandı

Samsung A50 telefonum kendi kendine sıfırlandı. Dün akşam yemek yemeden önce youtubedan bir şeyler izliyodum sonra telefonu kapatıp peteğin üstüne koydum, yemek yerken bi anda android simgesi ve altında "cihaz sıfırlanıyor" gibi bir yazı gördüm. Telefonu elime alıp güç düğmesine basıp iptal...
  7. Bilgisayarcı efu

FC26 pcde bir süre sonra fps 5e düşüyor

Daha önceki oynadığınız fifalarda böyle bir sorun var mıydı?
  8. Bilgisayarcı efu

PUBG İnanılmaz Derecede Kasıyor

bios ayarı yapmadım hayır. 1753633946 son durum bu şekil işte @DA-Tech'in cevabını bekliyorum.
  9. Bilgisayarcı efu

GTX 1660 SUPER - ekran kartım Ryzen 5 3500x - işlemcim 1753632429 az önce oynarken yine oldu bi anda 100 fpsden 3fps e düştü 4-5 sn
  10. Bilgisayarcı efu

hocam termal kısma yok diyor, tek girdim busefer arkada goodbyedpi açıp discord kullanıyordum normalde. çökme yaşanmıyor şuan ama fps değerlerimden hiç memnun değilim hala. 165fps göremedim oyun içinde
  11. Bilgisayarcı efu

hocam nasıl anlicam throttle olduğunu? kırmızı olanlar sıkıntılı mı? 1753575663 oyunu yeni kapadım, değerler bu şekilde, adama sıkınca otomatik drop yiyorum, arada oyun çökecek duruma geliyor durup dururken. tek pubg değil cs2 de de silahı ateşleyince ufak droplar yiyorum. 1753575736 ya tek...
  12. Bilgisayarcı efu

Futbolcuların yanına gitme taktiği

güvenlik elbisesi alıp sahaya atla maçın bitmesine son 7 bucuk dakika kala, soyunma odalarına giderlerken koruma gibi takıl arkalarında.
  13. Bilgisayarcı efu

Kadınların yarısı trans gibi görünüyor

detaylı bir çalışma olmuş, arada yolda bu tiplemelerle karşılaşıyorum ve genel olarak erkek yüzü siması var bu tarza sahip çoğu kişide.
  14. Bilgisayarcı efu

termal macunu değiştiğimden beri oyun inanılmaz kötü ya 160-200 fps alıyordum orta ayarlarda, şuanda düşük ayarlarda 40-90 arası alıyorum. çakma termal macun satmışlardı onu sürmüştüm ondan sonra böyle olmuştu bende eskisini temizleyip orijinal bir mx 6 sürdüm ancak hala çok kötü fps
  15. Bilgisayarcı efu

Yardım Cs2'de Resmi Sunucularda Ping Sorunu

Maça sokmuyor bazen, rekabetçiden ban yiyorum sonra...
Geri