Napacaksınız ki hocam 14900k ile oyun içinse boşa para harcamaya gerek yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-14600kf-islemci-son-fiyattir-1324955472/detay
İnsanlar yazmış 270k alsın falan diye de 16000'e düşüp duruyor lakin eldeki...
Hocam bende sizdekiyle aynı soğutucuyu aldım kasada nasıl duruyor merak ettim fotosunu atma şansınız var mı? kasanın fanları vs gürültülü mü duyuyor musunuz F1 kasa kullandım onun fanlar biraz gürültülüydü.
Bütçem kısıtlı ve mümkünse kasanın beyaz olmasını istiyorum. Normalde en az 850w bir model almayı düşünüyordum ama bu fiyata görünce foruma danışayım dedim.
https://www.n11.com/urun/fazeon-f17-750w-80plus-bronze-3x120mm-argb-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi-114434451?magaza=bsteknoloji#
Acer Predator Helios Neo 16 2023 model laptopum var. En son 4 ay önce laptopa format attım o zaman Cinebench 2026 testinde 4320 puan almıştım. Bir hafta evvel fazla ısınmasından dolayı termal macunlarını yeniledim ve sıvı metalini yeniden yaydım sıcaklıklarda aşşağıya videosunu bırakacağım...
Hocam teşekkürler sayenizde stoğa geldiğini farketmiş oldum ve şimdi sipariş verdim ancak bilgisayarımda işlemci için sanırım 5ghz limiti ve 100w üstü 1dk'dan fazla çekmesine izin vermiyor. Siz hangi işlemcili ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz overclock yada undervolt kilitlerini aşabildiniz...
Dragos'un atom bilişimin nasıl bir firma olduğunu az çok biliyorum. Kasa ve psu bir yıldan uzun süredir birçok hazır sistemde satılmasına rağmen ne kasanın ne psu'ın adam akıllı bir tane incelemesini bilgi kırıntısını bile bulamadım. Halihazırda tipini beğendiğim ve trendyolda indirime girdiğini...
Galiba meslek olarak öğrenci seçtiğimden dolayı parafly alamıyorum bunun bir yöntemi vs var mıdır. Sigorta girişim yok. Kuveyttürk miles&smiles almama izin vermişti. Diğer bankalarda da toplam 100bin limitim var.
Beyler ikinci elden 1600 liraya Memo Fl08 almaya değer mi yoksa şuan Juo Yeti mi alayım 900 liraya. Laptopun videosunu aşşaği koydum. 13700HX rtx 4060'lı Acer Predator Helios Neo 16 lapoptumu aldıktan 2 sene sonra sıvı metalini yeniden yaydım ve termal macununu yeniledim. Yenielemeden önce...
Hocam şahsi düşüncem 50 binden fazla verilen bir sistemde anakarta verilen birkaç binden kısılmaması gerektiği. Forumda Colorful anakart kullanan yüzlerce kişi vardır ve herhangi bir modeliyle ilgili yüksek ihtimal alınır mı konusu açılmıştır. Bugüne kadar şöyle kronik bir sıkıntısı var diyeni...