VRAM'lerim her zaman sıcak çalışırdı; oyun oynarken genellikle 88 °c civarına kadar çıkardı. Geçtiğimiz günlerde sıvı metal uygulaması yaptım ve bu sırada VRAM termal pedlerini de değiştirmeye karar verdim. Aynı kalınlıkta Thermal Grizzly minus pad Pro kullandım. Ancak sıcaklıklarda hiçbir...
Cyberpunk ı 3 defa bitirdim ama hiçbir seferinde ne yaparsam yapayım gizli sonu açamadım söylenilen bütün olması gereken diyologları seçtim ama birtürlü beceremedim.Tam olarak nasıl ulaşabilirim?Biyerde cmd’yi yönetici olarak çalıştırıp bi kod falan giriyorduk gizli sona ulaşabiliyorduk öyle...
RDR2 klasöründeki dlss dosyası 2.2.1 sürümü ve ben internetten güncel sürümü yüklüyorum ancak oyun her seferinde açılırken eski sürümü zorla geri yüklüyor,internette yabancılarda vs. yaşayanlar var ama ne denediysem bi türlü sonuç alamadım.Yardımcı olabilir misin?
Dell müşteri hizmetleri vs. Kendisi söylüyor beyaz aydınlatmalı modelde alienware command center çalışmadığı hakkında.Diğer yazılımsal hatalarda son versiyonlarda düzeltildi diye biliyorum Dell’in USA sitesindeki 470 yorumun neredeyse hepsini okudum çoğu kişi güncel modelden gayet...
Bu modelde o sorunlar yok sadece beyaz arka aydınlatması olan modelde o sorunlar var.
1718881627
Bilgisayar gerçekten çok güçlü ama bir güç kısıtlaması olmadığı için fazla ısınıyor kesinlikle undervolt yapılmalı.Undervolt sonraki dehşet bir makineye dönüşüyor Alienware M16 R2 ile aynı soğutmaya...
Merhaba,alienware command center klavyesi rgb olan modellerde çalışıyor sadece ve turuncu arka aydınlatma olan modeller buna dahil mi bir bilginiz var mı?Yoksa hiç uğraşmıyacağım.
Merhaba,bi süre önce blackshark v2 SE modelini aldım kulaklıktan çok memnunum havalardan dolayı sanırsam biraz terletiyor sadece ve kafama tam oturmuyor.Bu yüzdende sürekli olmasada arads bir kualklık ayarıyla oynayıp duruyorum ilk aldığım güne göre gerçekten gevşemiş durumda ve uzun vadede daha...
merhaba öncelikle,21K ya 7800xt yada 30k ya 4070super mi önerirsiniz,bütçe sıkıntım yok ama tabii ki fiyat performans isterim nvdia neden bu kadar büyütülüyor amd neden yerden yere vuruluyor anlamış değilim.ilerde yüksek ihtimalle bi sıkıntı olmazsa 5 yıl gibi bir süre sonra 2. El olarak satarım...
Neden,ne gibi teknolojiler mesela ve dar boğaz yapar derken şaka falan mı yapıyorsunuz artık güncel işlemciler ile nerdeyse hiçbir kart darboğaz yapmıyor işlemcilerin turbo 5ghz hızı var zaten