ben burdan 29 k ya sapphire nitro plus 9070 xt aldım, outlet idi, faturası garantisi 2 yıl idi, kullanılmamış ama iade edilmiş bir üründü, hala kullanıyorum...
Hocam bu nasıl bir mantık :) 3 4 sene öncesine kadarda %95 kesim İntel işlemci kullanıyordu bu AMD kötü demek miydi? NVIDIA yıllardır rakipsiz olduğu için...
ben bunun kablolusunu ua176 ses kartı ile kullanıyorum, cs2 oynuyorum genelde, memnunum fakat daha iyi performans alabilir
miyim ? EQ ayarı yapmama gerek...
mantıklı olanı yapmışsın, fifine bm63 boom arm da çok iyi, ben de onu alacağım ama elitmüzik stok girmesini beklersen oradan en ucuzunu alabilirsin, ayrıca...
fifine am8 fiyatına göre çok iyi, hem XLR hem de type c çıkışı var, set olarak da boom armlı şekilde satılıyor, daha ucuz dersen am6 var o da gayet iyi, ben...
hocam ben ve arkadasim 1 hafta arayla beyaz corsair rm850e aldik bu saticidan. alternatif satici yoktu, bir problem olmadi sifir kutusunda geldi. eger ciddi...
tecrübe etmeden, duymadan sallama konusunda bizim ülkeden başka bir tane daha yok, valla ben bu satıcıdan 29 k ya 9070 xt nitro plus outlet aldım, ürün...