bilici1461 isimli üyenin son içerikleri

1. bilici1461

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 5.325 TL

valla çok iyi soğutucu, yurt dışında fiyatı daha iyi olduğu için yurt dışından aldım, ama türkiye fiyatı da taksitle alınacaksa bence uygundur
  2. bilici1461

Mikrofon Ayar Programı Önerisi

steelseries sonar'da iyileştirebilirsin, gürültü engelleme, gürültü engelleme seviyesi, kalınlaştırma yahut tizleştirebilirsin, oradalarda ses şablonları var onları seçip istersen üstünde oynama da yapabilirsin. Ben harici ses kartı ile mikrofon kullanıyorum, steelseries sonar'dan ayar yaparak...
  3. bilici1461

Yardım Oled 2 Monitörden Hangisi Tercih Edilmeli

bu samsung monitör ile aoc monitör aynı segment monitör değil, samsung mat oled, aoc parlak oled, sanırım aocun panelini de samsung üretiyordu galiba, abime aoc monitörü almıştık, ben de kullandım güzel bir görüntüsü var ve parlaklık da yeterli bence, kendim şu an samsung oled kullanıyorum, mat...
  4. bilici1461

🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

niye kumar olsun ya samsung ya da lg oled kullanacak, dünyada 2 tane oled üreticisi var, panel teknolojisine bakmak lazım, kaldı ki şu anda pek sıkıntılı oled kalmadı piyasada
  5. bilici1461

Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

9070 xt, native 4 k tam anlamıyla elbette olmaz ama fsr ile haydi haydi iş yapar, baya da iyi iş yapar, ben 2 k’da oynuyorum ayrı mesele, oled monitör ise g61sd kullandım baya memnundum, görüntü sıcaklığı vs çok iyiydi, iyi bir indirim bulunca g60sf aldım, g61sd her türlü iş görecektir, ben...
  6. bilici1461

❌İndirim Bitti! Onvo OVDSS04 200W Toz Hazneli Standlı Şarjlı Dikey Süpürge 4900 TL

kendim de kullanıyorum, kardeşime de kullanıyor, bir problem yaşamadık ama teknoloji şans işi
  7. bilici1461

❌İndirim Bitti! Onvo OVDSS04 200W Toz Hazneli Standlı Şarjlı Dikey Süpürge 4900 TL

https://www.idefix.com/onvo-ovdss04-200w-toz-hazneli-standli-sarjli-dikey-supurge-p-16702094?vendorId=3077&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.71.3 Ortalama 6000 bandında geziniyordu anneler gününe özel 4500 liraya düşmüş, Onvo kendim kullanıyorum, bunu da anneme aldım, ilgilenen arkadaşlara...
  8. bilici1461

🔥İndirim Sapphire RX 9070 XT Pure GDDR6 16 GB Ekran Kartı Outlet 31.976,06 TL

ben burdan 29 k ya sapphire nitro plus 9070 xt aldım, outlet idi, faturası garantisi 2 yıl idi, kullanılmamış ama iade edilmiş bir üründü, hala kullanıyorum bir problem yok, ana kart da almıştım burdan ama onu iade ettim başka güzel fırsat bulmuştum, iade de problem olmamıştı. baya memnun...
  9. bilici1461

🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

ben bunun kablolusunu ua176 ses kartı ile kullanıyorum, cs2 oynuyorum genelde, memnunum fakat daha iyi performans alabilir miyim ? EQ ayarı yapmama gerek var mı bilginiz var mı?
  10. bilici1461

🔥İndirim 6.8 inç Panoramik AMOLED Ekranlı Xigmatek Connect Ultra 360 Sıvı Soğutma

hava soğutmada bok gibi görüntü, sıcak çalışıyor, kasanın hava akışını kesiyor, daha da sayılır
  11. bilici1461

Yardım 7 Bin TL'ye Kadar Mikrofon Önerisi Yardım Ederseniz Sevinirim

mantıklı olanı yapmışsın, fifine bm63 boom arm da çok iyi, ben de onu alacağım ama elitmüzik stok girmesini beklersen oradan en ucuzunu alabilirsin, ayrıca steelseries gg programından sonar kontrolü yapabilirsin tiz, bas, noise cancelletion vsvsvs
  12. bilici1461

Yardım 7 Bin TL'ye Kadar Mikrofon Önerisi Yardım Ederseniz Sevinirim

fifine am8 fiyatına göre çok iyi, hem XLR hem de type c çıkışı var, set olarak da boom armlı şekilde satılıyor, daha ucuz dersen am6 var o da gayet iyi, ben şahsen bas karakterli mikrofon istediğim için presonus pd-70 ve universal audio volt 176 kullanıyorum ama XLR benimkiler, ucuz bi ses kartı...
  13. bilici1461

🔥İndirim Arctic mx-7 (2G) 499 tl (4G) 598 tl

MX 4 ve MX 6 kullandım, nedense bunu sürmek daha kolay geldi, ivedi bir ihtiyaç değil ama 2-3 derece fark ettiriyor, 9800x3d için yazıyorum.
  14. bilici1461

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 24,7 bin TL

OLED paneli beğenmeyenlerin akli melekeleri yerinde olmadığını düşünüyorum
  15. bilici1461

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 31.880,57 TL

tecrübe etmeden, duymadan sallama konusunda bizim ülkeden başka bir tane daha yok, valla ben bu satıcıdan 29 k ya 9070 xt nitro plus outlet aldım, ürün geldi, kutusu açılmış idi ama kötü durumda değildi, denedim ve her türlü testi yaptım hiçbir sorun olmadı, 1-2 aydır kullanıyorum hala problem...
Geri