bilici1461 isimli üyenin son içerikleri

1. bilici1461

🔥İndirim Arctic mx-7 (2G) 499 tl (4G) 598 tl

MX 4 ve MX 6 kullandım, nedense bunu sürmek daha kolay geldi, ivedi bir ihtiyaç değil ama 2-3 derece fark ettiriyor, 9800x3d için yazıyorum.
  2. bilici1461

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 24,7 bin TL

OLED paneli beğenmeyenlerin akli melekeleri yerinde olmadığını düşünüyorum
  3. bilici1461

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 31.880,57 TL

tecrübe etmeden, duymadan sallama konusunda bizim ülkeden başka bir tane daha yok, valla ben bu satıcıdan 29 k ya 9070 xt nitro plus outlet aldım, ürün geldi, kutusu açılmış idi ama kötü durumda değildi, denedim ve her türlü testi yaptım hiçbir sorun olmadı, 1-2 aydır kullanıyorum hala problem...
  4. bilici1461

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 G60SF LS27FG602SUXUF 2K 500hz paraf 4 taksit 34700

tabi oluyor, parlak oled var mat oled var, ayrıca bunların panel teknoloji nesilleri var, şu anda lg tarafında güncel oled teknolojisi tandem var, o diğer oledlere göre daha çok parlaklık veriyor, samsung oledleri renk olarak bi tık daha sıcak vsvs
  5. bilici1461

Yardım Maxsun Rtx4070 Turbo Ekart Alınır mı ?

i üst segment bir kart ve soğutma performansı da baya iyi, nvidia piyasasını bilmiyorum ama piyasa ortalamasının 2 k aşağısındaysa alınabilir bence
  6. bilici1461

🔥İndirim İtopya Karne İndirimleri Başladı!

valla ben önceden amazon ve hepsiburada haricinde alışveriş yapılmaz diyordum, gerçekten de yapılmazmış, incehesap desen dümenden indirim yapıyor güya, taksit imkanı da yok doğru düzgün, satış sonraları da berbatmış, bomboş firmalar
  7. bilici1461

🔥İndirim İtopya Karne İndirimleri Başladı!

çok kötü bir firma 19 kasımda corsair oled monitör aldım, ölü pikselli çıktı değişime gönderdim, servise giderek ve oradan karar çıkması gerekiyor dediler ve 6 ocak yasal süre dolmasına rağmen bana bir şey söylenmedi, gönderilmedi. 9 Ocak’ta muadil ürün olarak Aoc’un 26.5 inç oled monitör...
  8. bilici1461

RX 9070XT NITRO+ COIL WHINE Sorunu?

şu anda 9070 xt nitro plus segmentindeki 5070ti ortalama 57-65 bin fiyatları bandında, şimdi arasında %40 fiyat farkı var, minimal bir cw sesi bu farkı kapatmaya değmiyor, kaldı ki bu işlem yük binince oluyor, bilmiyorum sizdeki cw sesinin miktarını ama fan sesinden pek duyulmuyor bile ancak...
  9. bilici1461

RX 9070XT NITRO+ COIL WHINE Sorunu?

9070 xt sapphire nitro plus kullanıyorum, bende de var %75 gpu kullanımından sonra başlıyor fakat pek az ses geliyor, artık kulağım alıştı ya da ses çok az, 2 arkadaşım da aynı kartı kullanıyor, onlarda da var, gigabyte kullanan arkadaşım da aynı şekilde fakat hiçbirimiz sorun yapmıyor, pek de...
  10. bilici1461

Rofth gaming koltuk?

reklam vs yasaktır muhtemelen ondan ban yemiştir
  11. bilici1461

Yardım 2.el aldıgım monitör pis kokuyor

ulan gece gece gülmekten öldüm ya, hala aklıma geldikçe kendi kendime gülüp duruyorum 😀
  12. bilici1461

ASUS-PRIME-RX 9070 XT-16GB 36.479,04TL VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

bomboş bi başlık, 37-38 e nitro plus varken nite 36.5 k prime’ye versin? indirim yok bir şey yok, kendi emeğine mi, milleti boşu boşuna oyalamana mı yanalım
  13. bilici1461

Termal Macun Değişim Süresi

sıvı soğutmalarda ortalama 1.5 2 yılda bir değiştirilmesi öneriliyor ama 1 yılda da değiştirilir pimpirikliysen benim gibi ama performans düşüşü ile hiçbir alakası yoktur onun, bi de artık işletim sistemi ve oyunların güncelleme alması fps'yi biraz düşürebiliyor, sistemli eskitme gibi oldu biraz :D
  14. bilici1461

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

tabi teknik olarak hepsinde var ama samsung, lg bunların önüne epey geçmeye başladı, sürekli aynı ekranda sabit kalmıyorsan tv izlemek gibi sorun olmaz
  15. bilici1461

AMD neden gelişmiyor?

reis 6000 serisinden itibaren amd kullanıyorum arada nvidiaya da geçtim ama şu anda 6000 serisinden itibaren bana hiç sorun çıkartmadı, şu anda da 9000 serisi kullanıyorum gayet performanslı bir kart üretmişler, 5000 serisi orta üst segment kartları ile gayet çok güzel rekabet ediyor, bildiğim...
Geri