Selamlar, MSI RX 6800 16GB ekran kartına sahibim. Bu iki program ile test etmeye çalıştım. Doğru yapıp yapmadığıma emin değilim. 2K monitörüm olduğu için o çözünürlükte yaptım FurMark ile. Sizce sonuçlar nasıl?
Ayrıca sormak istediğim bir şey var: OCCT testinde "GPU Memory Usage" yazan yer eğer...
İşlemcimde şu anlık stok soğutucu var ama Prime95 testi de yapsam sorun olur mu sizce? Bu arada teşekkür ederim, söylediğiniz testlerin sonucunu gündüz gün içerisinde yapıp sizi etiketleyeceğim.
Arkadaşlar yaklaşık 4-5 gün önce aşağıda belirtilen sistemi aldım. Sıcaklık, kullanım gibi değerleri görmek, herhangi bir problem olup olmadığını anlamak amacıyla hangi testleri yapmam gerekir acaba?
- Intel Core i5 13400F
- MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB GDDR6
- MSI PRO B660-A...
Arkadaşlar selamlar,
sistemimde bir adet 500 GB M2 SSD var. Windows kurarken C ve D olarak bölümlendirmeye gerek var mı? Aynı depolama aygıtı ya o yüzden sormak istedim.
Evet hocam imzadaki sistem bir kaç saat önce ulaştı elime, Windows 11 yeterince stabil midir acaba? Birçok kişinin oyunlarda FPS düşüşü yaşadığına dair yazılar okudum 10'dan 11'e geçince.
Arkadaşlar az önce gaming.gen' den aldığım hazır sistem geldi ve tabi ekran kartı demonte olarak. Takıp güç bağlantılarını taktım ve bir adet küçük giriş boşta, emin değilim yanlış bir şey yapmamak adına size sormak istedim.
Bir de egzoz fan girişi takılmamış acaba onu nereye takmalıyım...
4-5 senedir yatan kasamda zamanında yine satın aldığım orijinal windows 10 anahtarını kullanmıştım. Şimdi yeni hazır freedos bir sistem aldım. Yeni sisteme windows kurarken bu anahtarı kullanabilir miyim? Ne yapmam gerekir?