biliji isimli üyenin son içerikleri

1. B

MSI RX 6800 FurMark ve OCCT sonuçları

Selamlar, MSI RX 6800 16GB ekran kartına sahibim. Bu iki program ile test etmeye çalıştım. Doğru yapıp yapmadığıma emin değilim. 2K monitörüm olduğu için o çözünürlükte yaptım FurMark ile. Sizce sonuçlar nasıl? Ayrıca sormak istediğim bir şey var: OCCT testinde "GPU Memory Usage" yazan yer eğer...
  2. B

Yeni alınan sistemde hangi testler yapılmalı?

İşlemcimde şu anlık stok soğutucu var ama Prime95 testi de yapsam sorun olur mu sizce? Bu arada teşekkür ederim, söylediğiniz testlerin sonucunu gündüz gün içerisinde yapıp sizi etiketleyeceğim.
  3. B

Yeni alınan sistemde hangi testler yapılmalı?

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 gün önce aşağıda belirtilen sistemi aldım. Sıcaklık, kullanım gibi değerleri görmek, herhangi bir problem olup olmadığını anlamak amacıyla hangi testleri yapmam gerekir acaba? - Intel Core i5 13400F - MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB GDDR6 - MSI PRO B660-A...
  4. B

Kalıcı Ücretsiz The Elder Scrolls Epic te Ücretsiz Oldu

Benim hala Aion oynuyor olmam peki 😬
  5. B

SSD'İM OLMASI GEREKEN HIZDA ÇALIŞMIYOR

Aynı SSD bende de var, hangi program ile test ediyorsunuz ?
  6. B

Aygıt Yöneticisi Eksik Sürücüler

Arkadaşlar FreeDOS sisteme yeni Win 10 kurdum. Aygıt yöneticisine girdiğimde eksik sürücüler var. "Bilinmeyen aygıt" ve "Sistem temel aygıtı" isimleri. Aşağıya donanım kimlikleri ekledim eksik olmadıysa eğer. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. bilinmeyen aygıt için yazan donanım...
  7. B

Aynı SSD içinde bölümlendirme

Arkadaşlar selamlar, sistemimde bir adet 500 GB M2 SSD var. Windows kurarken C ve D olarak bölümlendirmeye gerek var mı? Aynı depolama aygıtı ya o yüzden sormak istedim.
  8. B

Hangi Windows 10 Sürümünü Kurmalıyım?

Evet hocam imzadaki sistem bir kaç saat önce ulaştı elime, Windows 11 yeterince stabil midir acaba? Birçok kişinin oyunlarda FPS düşüşü yaşadığına dair yazılar okudum 10'dan 11'e geçince.
  9. B

Hangi Windows 10 Sürümünü Kurmalıyım?

Selamlar herkese, Biraz sonra yeni aldığım FreeDOS sisteme Windows 10 kuracağım fakat hangi sürümünü kurmam daha stabil olur. Oyun oynayacağım.
  10. B

Eski Bilgisayardaki Windows Anahtarı Yeni Bir Sistemde Kullanılır mı?

Sevgili arkadaşlar ben her ihtimale karşı eski kasamı açtım ve komut isteminden "slmgr /upk" komutu ile ürün anahtarını deaktif ettim.
  11. B

Hazır sistem ekran kartı montajı

Arkadaşlar az önce gaming.gen' den aldığım hazır sistem geldi ve tabi ekran kartı demonte olarak. Takıp güç bağlantılarını taktım ve bir adet küçük giriş boşta, emin değilim yanlış bir şey yapmamak adına size sormak istedim. Bir de egzoz fan girişi takılmamış acaba onu nereye takmalıyım...
  12. B

Nispeten kalın kare zarfa benzer içinde CD li olarak almıştım, fiziksel olarak yani. Eğer kutudan kastınız buysa.
  13. B

4-5 senedir yatan kasamda zamanında yine satın aldığım orijinal windows 10 anahtarını kullanmıştım. Şimdi yeni hazır freedos bir sistem aldım. Yeni sisteme windows kurarken bu anahtarı kullanabilir miyim? Ne yapmam gerekir?
  14. B

Kısa bir süre sonra bu sistemi toplamayı düşünüyorum, sizce nasıl?

@55superx hocama katılıyorum. Önerdiği sistem F/P olarak çok iyi belirttiğiniz bütçe için.
Geri