BilinmeyenAdam2123 isimli üyenin son içerikleri

1. B

2500TL bütçem var Al-Sat İçin ürün önerir misiniz? ?

Sizin varmı peki başka bir tavsiyeniz ?
  2. B

İphonelara kıyasla demek istedim 1774202206 valla s serisi de bütçemi baya bir aşıyor ben samsung telefonlarda hep a serisi olarak bakıyorum bütçe bi ona yetio gibi.
  3. B

Hmm tamamdır Samsung cihazlar çok satılmıo die biliyorum ama, model öeneriniz varmı acaba ?
  4. B

Öyle yapcam evet hasarlı iphone alıp tamir ettirip satmak var aklımda
  5. B

Yada kalsın ya ben fiziksel al sattan devam edicem. Öğrenmek istersem araştırır bulurum bir şekil teşekkürler. Anladım teşekkür ediyorum. Al sattan devam edicem hepinize iyi kazançlar dilerim. Hayırlı bayramlar...
  6. B

valla öğrenciyim yaza kadar şuan bu işler ile az buçuk para kazanmaya çalışcam.Yaza girince bir yerde çalışırım zaten. Sizin bir öneriniz varmı ?
  7. B

Bütçem artsın yeter. Gerçekten kaar için en az kaç sermaye ile yapmalıyım ? Güncel olarak yapıyormusunuz ? Para kazandırıyorsa olur derim. 1774195933 Bide mesajlara geç cevap verdiğim için özür dilerim pc ye çok bakamıyorumda
  8. B

CSde al sat iyi gibi ama banada bu çok kazandırmıo gibi gelio ve çok hakim değilim o yüzden girmeye biraz korkuyorum açıkcası. Şey yapabilirim cs oynayan bir arkadaşım var ondan bir kaç kasa atrmasını isteyebilirim o kasaları satıp 2-5 dolar arası trade/al-sat yapabilirim.Ufak ama hiç yoktan...
  9. B

Steam hesabım yok malesef.ddr3 sistem içinde ev müsait değil malesef. Kumara girdiği için haram bundan dolayı yapamicam...
  10. B

Merhaba öğrenciyim sağdan soldan para kazanarak kendime bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ürün almam lazım bana hızlı dönen hızlı satılan bir ürün önerebilir misiniz? acaba. Letgo/Sahibindende fiziksel olarak satış yapmayı düşünüyorum. Başka yerlerde satış yapabilirmiyim bilmiyorum varsa platform...
Geri