Bilinmeyenx isimli üyenin son içerikleri

1. B

Dove Duş Jeli Deeply Nourishing Original 450 Ml Tanesi 39,75'e Geliyor.

suyu bu fiyata satıyorlar artık.
  2. B

❌İndirim Bitti! 240 TL - Tutku Erkek Penye Havlu Bel Boxer Siyah Renk - 8 Adet

hb'deki teknik sıkıntı bula bula doncuyu mu bulmuş ? :d muhtemelen hikayeyi yazmış maalesef.
  3. B

🔥İndirim Getirbüyük Namet Soslu Parmak Köfte 109tl 150g

konudaki başlık gibi 250 gram köfte bekliyordum. ne beklediğim ya da neyin kaç liraya satıldığı hakkındaki fikrim sizi ilgilendirmez. 100 gr tavuk dönerin 200 tl olması da pahalı. ben yemiyorum oralardan.
  4. B

🔥İndirim Getirbüyük Namet Soslu Parmak Köfte 109tl 150g

aldım ama alacağıma pişman oldum. iptal de edilmiyor :d 150 gr net köfte var 100 gr sos. ne anladım ben bu işten?
  5. B

❌İndirim Bitti! Superfresh Ton Balığı 75 Gr X 24 Adet 686 TL

bu ürün net 75 gram diye biliyorum. gönderilecek olanlar gelmeden bilemeyiz tabi. ama marketten aldıklarım öyle.
  6. B

🔥İndirim Le Petit Marseillais Duş Jeli - 2 Adet 209 TL

trendyolda daha 1-2 gün önce 400ml'ler tanesi 59 liraya mı ne geliyordu 12 tane alınca
  7. B

🔥İndirim Arnica Diamond Tost Makinesi 3695₺🔥🔥

akbank kredi kartına ilk alışverişe 350 tl chip para da var, unutmayın.
  8. B

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

peşin fiyatına var mı hocam
  9. B

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

peşin fiyatına taksit hiçbir karta yok herhalde?
  10. B

🔥İndirim Axess'in 25. Yılına Özel Kahveniz Bizden

Kampanyaya dahil işlem olduğunu nereden anladınız? Bakabiliyor muyuz
  11. B

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

hocam eline sağlık çok güzel olmuş. benim bir katkım daha olsun eğer mümkünse :) ilgili telefon için max peşin fiyatına kaç taksit yazıyor o bilgi yer alabilir. mesela https://www.amazon.com.tr/Nothing-CMF-Phone-Ram-Siyah/dp/B0FK5BBQFW/ref=sr_1_28 bu model için peşin fiyatına 6 taksit yaparken...
  12. B

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

elinize sağlık. benim şuan ihtiyacım yok ancak listeyi düşükten yükseğe yapabilirseniz daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.
  13. B

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi 5 Adet 710 Tl

Pazar200 kodu var ancak ürün altındaki 40 tl yok sanırım şuan?
  14. B

🔥İndirim Dersar Saç Kurutma Makinesi 999₺!

Espri yaptığınızı düşünüyorum ama gerçekten dolandırıldığınızı düşünüyorsanız bankaya harcama itirazında bulunun iade alırsınız
  15. B

🔥İndirim Yemek sepeti %50 indirim kuponları MAYIS 2026

en YAĞSIZ kuşbaşının kilosu 1000 tl , yarım kilosu 500-tl. 250 kuponla 250 TL'ye geliyor. kg'su 500 tl oluyor yani hocam. senin aldığın bir tık pahalı kalmış.
Geri