Bilinmeyenx isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

troy kart ise olmaz. mümkünse de visa kullanın. sanal kartla işlem yaparsanız daha garanti olur. karttan 60 tl çekecekse siz 80 tl limit açın. provizyon usd'den olacağı için tam 60tl ayarlarsanız mesela o da hata verebilir.
  2. B

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

enebada hangi maili girdiğinizin önemi yok. yeter ki ulaşılabilir bir mail adresi olsun. iade, kodun hatalı olması vs. gibi konular için gerekli. Duolingo'da ebeveyn maili soruyor zaten ayrıca.
  3. B

🔥İndirim Haluk Aydın Kuruyemiş Süzme Dağ İncir 1 Kg | 503 Lira

bunun için kavga edilir o derece :d sadece cips haline getirilmiş en kuru formu var onu ben de sevmem. ama bunun arasına yarım ceviz içi koy kapat ve yumul
  4. B

🔥İndirim Haluk Aydın Kuruyemiş Süzme Dağ İncir 1 Kg | 503 Lira

bu fiyat gerçekten uygun mu ? çünkü kupon tekrar tekrar kazanılabiliyor sanırım. alınır mı yani ? mağaza olarak düşünürsek evet bu fiyat en uygun şuan ama normal 1 kg incir fiyatlarını göze alırsak ??
  5. B

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Sütaş Laktosuz Süt 6 Tane 250tl Tanesi 41tl

benim 35 dk oldu daha kurye bile piyasada yok. getir büyük ama kuryeler güççük :d
  6. B

❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

ypro iptal tıklarsak hemen mi iptal eder yoksa 90 gün devam eder mi? Unutunca çeksin istemiyorum karttan
  7. B

Nutella 1 Kg - 209 TL - Ücretsiz Teslimat

2 tane sipariş vermiştim. telesekreter aramasıyla stokta yok diyerek iptal ettiler...
  8. B

Nutella 1 Kg - 209 TL - Ücretsiz Teslimat

net gramaj 1000 gr'dır hocam o dediğin olmaması gerekir. ölçmediğim için net konuşamıyorum ancak bu kurumsallarda çok mümkün bir durum değil.
  9. B

🔥İndirim 🔥Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li Son 1 Yıl Dip🔥

son 1 yıldır icraat yoksa dip olsa ne olacak dibi göremedikten sonra xD
  10. B

🔥İndirim Amazon 5000/500 Kupon [Güncel Kuponlar ve Kampanyalar]

GENEL1000E12 ayrı konusu varmış pardon 😅
  11. B

🔥İndirim Amazon 5000/500 Kupon [Güncel Kuponlar ve Kampanyalar]

GENELDE GEÇERLİ 500 TL KUPON EYLÜL 11 DİYOR :)
  12. B

Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

yok hocam. direkt kampanyaya katılımınız bulunmamaktadır dedi :d ben de ss almadığım için patladım. alsam da kabul edeceklerini düşünmüyorum çünkü görsel olarak başkasından da alabileceğin bir görsel. banka sen katılmamışsın deyince patlıyor doğal olarak.
  13. B

Akbank 3000 Chip Para Hediyesi Görev Tamamla (Kişiye Özel)

ben bunu geçen aylarda yaptığım halde chip paramı vermedi bu akbank denen..
Geri