troy kart ise olmaz. mümkünse de visa kullanın. sanal kartla işlem yaparsanız daha garanti olur. karttan 60 tl çekecekse siz 80 tl limit açın. provizyon usd'den olacağı için tam 60tl ayarlarsanız mesela o da hata verebilir.
enebada hangi maili girdiğinizin önemi yok. yeter ki ulaşılabilir bir mail adresi olsun. iade, kodun hatalı olması vs. gibi konular için gerekli. Duolingo'da ebeveyn maili soruyor zaten ayrıca.
bunun için kavga edilir o derece :d sadece cips haline getirilmiş en kuru formu var onu ben de sevmem. ama bunun arasına yarım ceviz içi koy kapat ve yumul
bu fiyat gerçekten uygun mu ? çünkü kupon tekrar tekrar kazanılabiliyor sanırım. alınır mı yani ? mağaza olarak düşünürsek evet bu fiyat en uygun şuan ama normal 1 kg incir fiyatlarını göze alırsak ??
yok hocam. direkt kampanyaya katılımınız bulunmamaktadır dedi :d ben de ss almadığım için patladım. alsam da kabul edeceklerini düşünmüyorum çünkü görsel olarak başkasından da alabileceğin bir görsel. banka sen katılmamışsın deyince patlıyor doğal olarak.