Ben csdurağı ve ya başka bir yerden cs 1.6 indirdiğim zaman ekranda görseldeki gibi 3 saniye gözüküp geri kapanıyor nasıl çözerim nolur 2-3 saattir arıyorum düzgün bir çözüm yönetmi bulamadım. (tüm uyumluluk sürümlerini yönetici olarak çalıştırarak denedim ancak olmadı aynı zamanda anti virüsüde...
Ben csdurağı ve ya başka bir yerden cs 1.6 indirdiğim zaman ekranda görseldeki gibi 3 saniye gözüküp geri kapanıyor nasıl çözerim nolur 2-3 saattir arıyorum düzgün bir çözüm yönetmi bulamadım. (tüm uyumluluk sürümlerini yönetici olarak çalıştırarak denedim ancak olmadı aynı zamanda anti virüsüde...
cs durağından cs 1.6 indirdim ancak böyle bir hata alıyorum ve sonrasında cs 1.6 görüntüsü 2-3 saniyeliğine çıkıp kapanıyor her sürümü denedim yönetici olarak çalıştırdsım ancak olmadı forumlarda da araştırdım ama net bi bilgiye ulaşamadım (sadece csdurağında böyle yapmıyor tüm cs 1.6 indirme...
deneyip haber vericeğim
1708953775
olmadı maalesef, bu hatayı oyun yöneticisindende indirdiğim zaman aldım bilgisayarda sorun olsa eskiden de oynayamazdım anlamaıdm gitti
Bizim okulda akıllı tahtalar qr kod ile açılıyor, ben bu tahtanın açığını aradım ancak çok bişey bulamadım bu qr kod okuma yerini usb anahtar ile açabilirmiyiz ve ya bu E-kilit Akıllı Tahta programında nasıl perm oluşturabilirim