bilmisyazar isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bütçeme uygun toplama veya hazır sistem arıyorum.

Selamlar hocam, 18.000₺ bütçem var, sıfırsan sistem toplayabilir ya da hazır sistem alabilirim ama gerekli bilgiye sahip olmadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Monitör'de arıyorum bir yandan, oynayacağım oyun Metin2 ve Valorant. Bir arkadaşım 2K 75hz 27'' Monitör önermişti, bu konu hakkında...
  2. B

iPhone 11 Pro | 5 dakika içerisinde %40 şarj iniyor.

Yurtdışında da mı kaldırıldı hocam? Cihaz yurtdışı çünkü.
  3. B

Yurtdışı hocam :cry: Orijinal hocam, kutusunu bizzat kendim açtım. Yazılımsal ya da sistemsel olabileceğini düşünüyorum. Cihaz çok iyi ama bilemiyorum iade etmek istemiyorum, ama en son çare o gözüküyor.
  4. B

%100 hocam, 1 aylık bile değil cihazım.
  5. B

Merhabalar hocalarım, iPhone 11 Pro cihazım var, yaklaşık 5-6 saatte şarj oluyor ve %100 olduktan sonra çekiyorum 5 dakika içerisinde ekranı açmasam dahi %62'ye kadar düşüyor. Daha sonrasında normal şekilde düşüş oluyor, sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?
  6. B

Bu fiyata önerebileceğiniz Ekran kartları nelerdir?

Bir keresinde o tongaya düşmüştüm. Ne yaptı,nasıl yaptı bilmiyorum. Rx560 almıştım. Çok iyi dedi sorunsuz dedi testini yaptı etti gerçekten iyi gözüküyordu. Toplama pc idi. Aldım getirdim pc yi kurdum 1 hafta sonra Chrome giremez oldum. Ekran kartı patlayacak derecede ısınıyordu. Garip bir olay...
  7. B

Tabii ki de 2.el olup olmamasının önemi yok. Ürün sağlam olduğu sürece yorulma vs. Yoksa her türlü 2.el alırım. Ama işte tam olarak ne alabileceğime karar veremiyorum. Bütçem 4500-5500₺ arası.
  8. B

Merhabalar hocalarım, ortalama 500-1000₺ farkıyla daha iyisini bulabilir miyim? Aklımda ki ekran kartı ...
Geri